logo-maqui-40alto
cabecera-news

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

COMISSIÓ DE SOLIDARITAT

Divendres 14 de febrer
Taca't pel càncer infantil!!
Demà no farem berenars de 6è i farem una xocolata per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil. Més informació aquí
xocolata

CONVOCATÒRIA TEEI

EDUCACIÓ INFANTIL

Dilluns 24 de febrer 11:30h
RECORDEU: Us convidem a la concentració a la plaça de Sant Jaume, en defensa de la consolidació de la situació de les TEEIS. Després de 15 anys en el mateix lloc de feina ens volen deixar al carrer. Necessitem el suport de la Comunitat Educativa. Lluitem pel bon acompanyament dels nostres infants!!
nerea_mani

FESTA DE GEGANTS D'ESCOLES DE CATALUNYA

COLLA DE TABALS I GEGANTS

Diumenge 19 d'abril a Sant Feliu de Llobregat.
La nostra escola està convidada, com també totes aquelles famílies que vulguin acompanyar al Mac i la nostra colla de tabals.
Hi haurà esmorzar gratuït i la possibilitat de dinar, prèvia inscripció abans del 14 de febrer.
Estem pendents de rebre més informació respecte horaris, cercavila i preu del menú.
Totes aquelles famílies interessades envieu correu a colladetabals@escolalamaquinista.cat
URGENT: Necessitem voluntaris per portar el Mac a la cercavila
Tabals abril 2020
nerea_mani

JORNADES DE PORTES OBERTES

VISITA GUIADA PER L'ESCOLA

Dissabte 7 de març, 10h
RECORDEU: Us animem a venir i conèixer-nos. En aquesta jornada s’informa que es tracta d’una visita dirigida a les famílies i es prega que es vingui sense els infants.

Es demana confirmar assistència per poder preveure l’aforament. Si voleu venir, només ens heu de dir quantes persones sereu i us hi apuntem. Podeu trucar-nos al telèfon 933118438 o bé escriure a escola@escolalamaquinista.cat

Més informació aquí

JORNADA DE PORTES OBERTES

GUIES PER LA VISITA

Dissabte 7 de març, 10h
RECORDEU: De cara a rebre a les famílies que assistiran a la jornada, i per tal de poder acompanyar-les a visitar els diferents espais de les nostres instal·lacions, necessitem alumnes i famílies voluntàries. Els alumnes de cicle superior poden venir sense tutors/es i les famílies voluntàries podeu venir amb els vostres infants.
La jornada comença amb una xerrada a les 10h. Les famílies voluntàries haurien de ser a l'escola a les 10:30h per tal d’organitzar els grups que realitzaran les visites per les instal·lacions.
Aquells que estigueu interessats en participar cal que feu un correu a afa@escolalamaquinista.cat o bé a escola@escolalamaquinista.cat per tal de confirmar la vostra assistència i així poder saber amb quantes persones podem comptar.
volunteers-601662_640
i-a-mes

UNIVERSITAT DEL TEMPS LLIURE

ACTIVITATS DE FEBRER

Ja podeu consultar el cartell d'activitat de la universitat del temps lliure aquí. També podeu consultar les activitats d'aquesta setmana aquí
Una imatge de...
custom twitter custom custom