logo-maqui-40alto
cabecera-news

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

AFA LA MAQUINISTA

El passat 14 de febrer, en el marc de la iniciativa Taca't pel Càncer Infantil organitzat en commemoració del Dia Internacional del Càncer Infantil, un grup de famílies voluntàries de l'AFA La Maquinista va organitzar una Xocolatada Solidària. Es van recaptar un total de 228,82 euros que s'han aportat a la Fundació de l'Hospital Sant Joan de Déu.
Es calcula que arreu de l'estat espanyol s'han realitzat més de 1.000 xocolatades. Moltes gràcies a totes les famílies voluntàries que van organitzar l'esdeveniment i moltes gràcies a totes les famílies participants.
taza-1

CONVOCATÒRIA TEEI

EDUCACIÓ INFANTIL

Dilluns 24 de febrer 11:30h
RECORDEU: Us convidem a la concentració a la plaça de Sant Jaume, en defensa de la consolidació de la situació de les TEEIS. Després de 15 anys en el mateix lloc de feina ens volen deixar al carrer. Necessitem el suport de la Comunitat Educativa. Lluitem pel bon acompanyament dels nostres infants!!
nerea_mani
nerea_mani

JORNADES DE PORTES OBERTES

VISITA GUIADA PER L'ESCOLA

Dissabte 7 de març, 10h
RECORDEU: Us animem a venir i conèixer-nos. En aquesta jornada s’informa que es tracta d’una visita dirigida a les famílies i es prega que es vingui sense els infants.

Es demana confirmar assistència per poder preveure l’aforament. Si voleu venir, només ens heu de dir quantes persones sereu i us hi apuntem. Podeu trucar-nos al telèfon 933118438 o bé escriure a escola@escolalamaquinista.cat

Més informació aquí

JORNADA DE PORTES OBERTES

GUIES PER LA VISITA

Dissabte 7 de març, 10h
RECORDEU: De cara a rebre a les famílies que assistiran a la jornada, i per tal de poder acompanyar-les a visitar els diferents espais de les nostres instal·lacions, necessitem alumnes i famílies voluntàries. Els alumnes de cicle superior poden venir sense tutors/es i les famílies voluntàries podeu venir amb els vostres infants.
La jornada comença amb una xerrada a les 10h. Les famílies voluntàries haurien de ser a l'escola a les 10:30h per tal d’organitzar els grups que realitzaran les visites per les instal·lacions.
Aquells que estigueu interessats en participar cal que feu un correu a afa@escolalamaquinista.cat o bé a escola@escolalamaquinista.cat per tal de confirmar la vostra assistència i així poder saber amb quantes persones podem comptar.
volunteers-601662_640
i-a-mes

TALLER INFANTIL

SANT ANDREU CONTEMPORANI

Horari: D’11:30 a 13:00 h
Edat recomanada: De 6 a 11 anys
Preu: Gratuït. Aforament limitat
Inscripcions: 93 311 99 53
 / sac@santandreucontemporani.org
Cristian Herrera Dalmau: Tutorial de nens
Cinquena sessió d’ONA 4: La saviesa del bosc, a càrrec de l’artista Cristian Herrera Dalmau.
Més info aquí
Taller SAT
custom twitter custom custom