MESURES EXCEPCIONALS AFA

COMUNICAT DE L'AFA

Benvolgudes famílies,

Des de l’AFA de la Maquinista volem animar i donar suport a totes les famílies que darrerament estem passant uns dies convulsos en molts àmbits de la vida.

Hem estat pensant en com l’AFA pot fer alguna cosa per les famílies. Un dels àmbits en els que podem actuar immediatament és en l’econòmic. Per aquest motiu, hem adoptat les següents mesures:

1.- Hem deixat en suspens temporal el cobrament de les quotes de l’acollida del mes de febrer (que s’havia de carregar la primera quinzena de març) i del mig març meritat. Els cobraments pendents restaran subjectes a l’evolució de la situació.

2.- Donar la possibilitat que totes les famílies que ho necessitin puguin recuperar la quota de l’AFA de 30 euros corresponents al curs 2019-2020. El reintegrament de la quota no implicarà perdre la condició de soci. Aquesta és una mesura excepcional adreçada a les famílies que creguin que aquest reintegrament els pot ajudar millorar la seva situació. Per sol·licitar-ho caldrà omplir el formulari adjunt i adreçar-lo a afa@escolalamaquinista.cat.

Si qualsevol membre necessita aclariments al respecte estem a la seva disposició.

Us desitgem que estigueu bé i retrobar-nos el més aviat possible, cuidem-nos, cuideu-vos.

AFA La Maquinista
custom custom custom custom