logo-maqui-40alto
cabecera-news

CRÉIXER EN FAMÍLIA

TALLERS PER A PARES I MARES

En la situació actual el programa CRÉIXER EN FAMÍLIA vol continuar oferint a les escoles recursos de criança positiva per a mares i pares.
Finançat pel departament de treball i afers socials de la Generalitat de Catalunya per la promoció de la criança positiva. No te cap cost per les famílies.
Trobareu més informació aquí
Xerrada Comissió Famílies
i-a-mes

MEMÒRIES D'UNA PANDÈMIA

XARXA DE MUSEUS D'ETNOLOGIA DE CATALUNYA

Iniciem una campanya de recollida de materials amb la finalitat de preservar els testimonis de la memòria oral, escrita, audiovisual i material del pas la COVID-19 pel nostre país.
PARTICIPA!
La teva aportació pot ser molt útil per tal que les generacions futures coneguin la realitat que estem vivint en aquests moments
MEMORIESPANDEMIA

DIA DELS MUSEUS 2020

FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES

Antoni Llena i Xavier Folch parlen de Tàpies
Amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus, la Fundació Antoni Tàpies us comparteix dues entrevistes que es varen realitzar arran de la publicació del llibre Tàpies. Biografia d’un compromís, editat per Grup Enciclopèdia amb la col·laboració de la Fundació. Xavier Folch i Antoni Llena descriuen la seva relació personal amb l’artista i relaten el paper que va tenir Antoni Tàpies en alguns dels esdeveniments polítics contra el franquisme més destacats.
+ informació

antoni_tapies
custom twitter custom custom