logo-maqui-40alto
cabecera-news
Full Desembre

FULL INFORMATIU

MES DE DESEMBRE

Ja teniu disponible el full informatiu de desembre. Hi trobareu diverses informacions molt interessants com la represa de les extraescolars, l'estat de les obres o el tastet del projectes que es teixeixen a l'escola. Podeu consultar-lo en aquest enllaç.

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

COMISSIÓ DE SALUT

Avui, 3 de desembre, se celebra el Dia Internacional de les persones amb discapacitat. Des de la Comissió de Salut, ens proposem donar a conèixer aspectes relacionats amb la diversitat funcional que ens permetin avançar cap a l'eliminació d'estigmes i el respecte de qualsevol diversitat.
Més informació aquí
dia_discapacitat_3_dec

ES BUSQUEN FAMÍLIES DE DETECTIUS!

COMISSIÓ DE COEDUCACIÓ

Ens ajudes a descobrir si a les botigues del nostre barri es diferencien les joguines per gènere?
Des de la Comissió de Coeducació us proposem una activitat per conscienciar els infants i les seves famílies sobre la discriminació sexual en la publicitat de les joguines, i afavorir un model de joguines sense gènere. La recollida de proves ja ha començat! I teniu temps fins el dia 15 de desembre per a fer-nos-en arribar tantes com vulgueu. I quan acabem de recollir-les us comunicarem els resultats! Serà el nostre barri un barri de “joguines sense gènere”?
Més informació aquí
Una imatge de...
i-a-mes

UNIVERSITAT DEL TEMPS LLIURE

ACTIVITAT DE DESEMBRE

Ja podeu consultar el cartell d'activitat de la universitat del temps lliure aquí.
Una imatge de...

LA PREVENCIÓ DE LES RELACIONS ABUSIVES

NADONS EN HARMONIA

Des de Nadons en Harmonia, entitat allotjada a l'Ateneu l'Harmonia, us convidem a la xerrada que farem junt amb la Fundació Vicki Bernadet.
Les inscripcions seran via el nostre email: nadonsenharmonia@gmail.com

1
custom twitter custom custom