logo-maqui-40alto
cabecera-news

DIA INTERNACIONAL DE LES DONES I LES NENES EN LA CIÈNCIA

COMISSIÓ DE COEDUCACIÓ

L'11 de febrer es celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència. Sabeu que?... Segons dades de les Nacions Unides la proporció de dones investigadores a tot el món està per sota del 30% i la de noies que escullen carreres científiques ronda el 35%. Per mirar de pal·liar aquest problema es va establir l'11 de febrer com a "Dia Internacional de les dones i les nenes en la ciència". Al voltant d'aquesta data s'impulsen accions i activitats destinades a visibilitzar la dona en la ciència i a promoure l'interès per aquesta. Vols conèixer algunes d'aquestes activitats per a poder gaudir d'aquest dia en família? No et perdis la mostra de recursos que hem preparat al nostre blog:
https://coeducacio.escolalamaquinista.cat/dia-internacional-de-les-dones-y-les-nenes-en-la-ciencia/
Una imatge de Dia Internac

JORNADA DE PORTES OBERTES

VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES

RECORDATORI
Com sabeu, el proper 24 de febrer de 17:30 a 19:00, tenim la jornada de portes obertes a l'escola, per tal que aquelles famílies interessades en matricular les seves filles o fills el curs vinent, puguin conèixer una mica més de prop la nostra filosofia pedagògica i la nostra metodologia de treball.

Enguany, a causa de la pandèmia, el format serà telemàtic. No obstant, com ha estat habitual, us convidem a les famílies de la comunitat a col·laborar assistint a la sessió per tal d’oferir al vostra visió a les persones interessades en conèixer el projecte.

La jornada començarà a una sala gran de videoconferència on explicarem el projecte, i després dividirem en sales més petites on hi haurà mestres de l’equip per atendre a les persones assistents de manera més individualitzada. Les famílies que desitgeu col·laborar, us connectareu directament a la segona part, a les sales més petites, on podreu intercanviar impressions amb la gent assistent.

Per tal d'organitzar-nos, us demanem que si teniu interès a participar, ens escriviu un mail a escola@escolalamaquinista.cat.
portesobertesweb
Una imatge de...

"CUESTIÓN DE CIENCIA 2.0"

GALA FINAL

Coincidint amb el Dia de la Dona i la Nena a la ciència, vam celebrar la gran gala final de "Qüestió de Ciència". En aquesta gala, i d'entre els 12 monòlegs finalistes que es presentaran, coneixerem als guanyadors d'aquesta edició, i les respostes que ens proposen a alguns dels majors reptes en salut i alimentació.
Format en línia, 11 febrer 2021 de 10,30 h a 12 h
Més info aquí
Una imatge de...
custom twitter custom custom