logo-maqui-40alto
cabecera-news
Una imatge de...

FULL INFORMATIU

ESTIU 2019

Ja tenim l'últim full informatiu del curs 2018/2019. Hi trobareu diverses informacions molt interessants com la festa final de curs, els informes que recullen el que han anant fent els vostres infants o el calendari del curs vinent. Podeu accedir al full clicant el següent enllaç.

FESTA DE FI DE CURS

COMISSIÓ DE FESTES

I per fi, demà, arriba l'esperada festa de fi de curs.
Trobareu tots els detalls de la festa en el següent enllaç.
i-a-mes

CASAL D'ESTIU

CET10

DEL 25 DE JUNY AL 2 D'AGOST
DEL 2 AL 10 DE SETEMBRE
L'estiu històric. Aquest estiu ens endinsarem en el món de les aventures que els diferents personatges “històrics” ens faran viure!
Aquí trobareu tota la informació.

Screenshot_20190607_140352
casal_estiu_2019

CAP INFANT SENSE COLÒNIES

FUNDACIÓ PERE TARRÉS

Campanya de Cap Infant sense Colònies de Fundació.
Recordeu: Cada any es posa en marxa aquesta campanya per tal de poder oferir beques per activitats d’estiu a infants que es troben en situació de vulnerabilitat.

Per poder accedir a aquestes beques, en primer lloc és necessari que ompliu el formulari de la fitxa de sol·licitud de beca. És important, també que tal i com veieu al formulari adjunteu la documentació necessària per valorar la beca (declaració de la renda si en teniu, o bé informes socials, si rebeu ajudes, etc). Així com, què pot aportar la família o bé SS. Les beques no són del 100%. És a dir, si una activitat val 400€ i us donem una beca del 60%, haureu de pagar 160€ i la Fundació assumeix el cost restant de 240€.

Es pot enviar la sol·licitud i tota la documentació en aquest mateix correu o al correu fins a finals de juny a capinfantsc@peretarres.org

UNIVERSITAT DEL TEMPS LLIURE

+EDUCACIÓ SANT ANDREU

Recordeu: Ja teniu el cartell d'activitats de la xarxa de +educació de juny. Ho podeu consultar aquí.

custom twitter custom custom
MailPoet