logo-maqui-40alto
cabecera-news
Full Informatiu

FULL INFORMATIU

MES DE NOVEMBRE

Ja teniu disponible el full informatiu de novembre. Hi trobareu diverses informacions molt interessants com el cinemanista amb la projecció de la pel·lícula Frozen, la festa de la neteja o les activitats i sortides. Podeu consultar el full informatiu de novembre en aquest enllaç.

UNIVERSITAT DEL TEMPS LLIURE

PROJECTE +EDUCACIÓ

Ja teníu disponible el cartell d'activitats de la universitat del temps lliure de novembre. El podeu consultar fent clic aquí.
Una imatge de...
i-a-mes

CINEMA DELS DRETS DEL INFANTS

CINEMES GIRONA

10, 17 i 24 de novembre i 1 de desembre a les 11h
Recordeu: Aquest any, especialment important per celebrar el 30è aniversari de la Convenció sobre els drets de l’infant i amb el títol “Barcelona té cura dels infants”, projectarem la nova versió de Dumbo, dirigida per Tim Burton i estrenada a finals de març d’aquest mateix any, i l’aclamada pel·lícula animada en stop-motion La vida d’en Carbassó, una adaptació de la novel·la de Gilles Paris Autobiographie d’une courgette.
Us recordem que és un programa gratuït i que les inscripcions es podran fer on-line al web de programa http://www.cinemadretsinfants.cat i també a la taquilla, que s’obrirà a les 10.15h (fins a omplir l’aforament de la sala).
drets
custom twitter custom custom