logo-maqui-40alto
cabecera-news

TALLER D’HIGIENE DENTAL

COMISSIÓ DE SALUT

Els infants de P5 realitzaran demà un taller sobre la cura de les dents dins l’horari escolar. Aquest és el segon taller del curs que ofereix la comissió als infants de l’escola, i en aquest cas l’activitat vol transmetre la importància de rentar-se les dents i com fer-ho de manera efectiva. És la mesura preventiva més eficaç
front a la càries i altres infeccions bucals, i pren especial importància en aquesta edat que comencen a sortir les dents definitives.
Trobareu més informació al blog https://salut.escolalamaquinista.cat/ on també podeu descarregar el tríptic del taller.
Una imatge de...

HA VINGUT L’ONCLE BUSCALL

JA TENIM TIÓ!

El passat dimarts els infants de l’escola van rebre l’especial visita de l’Oncle Buscall, un personatge barbut que ajuda els tions i tiones a baixar dels arbres i els dóna a les escoles que el truquen. Va sempre acompanyat del seu tió dormilega, el Colgafocs, i de la Bastona i l’Heura, que l’ajuden a despenjar els tions. Podeu conèixer més detalls aquí i cantar la seva cançó aquí.
2019-limits

RENOVEM EL PARC MÒBIL

PATINETS I BICICLETES

S’acosten les festes i alguns de vosaltres aneu fent lloc pels regals que vindran. Al Cicle d’Infantil agrairem les donacions de patinets i bicicletes que ja no feu servir, adequats a l’edat de 3-5 anys, per tal de poder renovar els que fem servir a l’hora d’esbarjo. Moltes gràcies

NIT MÀGICA

12 DE DESEMBRE

El Nadal s’acosta i els infants ja comencen a cuidar dels seus tions. A l’escola també fem cagar el tió… Però aquest necessita ajuda!
Aquesta tarda, 12 de desembre, a les 20h us convoquem a TOTES les famílies per preparar els regalets dels infants d’Infantil.
Porteu alguna coseta per menjar i/o beure i compartirem una bona estona fent de follets i creant xarxa d’escola. A més, comptarem amb la col·laboració d' antics alumnes.
Però que no se us escapi el secret, és una Nit Màgica!
Una imatge de...

FEM UN MÓN MÉS HUMÀ I SOSTENIBLE

TALLER DE CONTES I RECICLATGE

Demà a les 17h la Comissió de Biblioteca ens ofereix passar una tarda literària i sostenible.
Recordeu portar el vostre passaport de +Educació!
i-a-mes

ELS NÚMEROS CANTEN

CANÇONS DE NOMBRES

Barrejar números i música és part de la cultura melòmana que compartim: cançons per comptar, per enumerar… Qui no coneix Uni, dori o Quinze són quinze? La biblioteca Jaume Fuster ofereix avui a les 17:30 una sessió per cantar i comptar, i conèixer un recull de cançons tradicionals i d’autor. A càrrec de Maria Bras, professora de Didàctica de les Matemàtiques a la Universitat Rovira i Virgili, i Toni Giménex, músic i animador infantil.
2019-limits

POSA'T LA GORRA

PELS INFANTS I ADOLESCENTS AMB CÀNCER

Recordeu: El 14 de desembre tornarem a omplir de gorres el Parc de la Ciutadella!
Amb Xiula, Zebrass Marching Band i amb la col·laboració especial del Mag Lari.
Més info aquí

Una imatge de...
custom twitter custom custom