logo-maqui-40alto
cabecera-news

TALLER DE CONTES

EMOCIONA'T


El proper divendres 16 de Març a les 17h us esperem a la sala de música i emocions. Descobrireu tres històries molt emocionants per tothom, amb tallers molt creatius.
Porteu el carnet de +Educació i us hi posarem un segell!!!
conte1
conte3
conte2
logo-biblio

XERRADA

COM FOMENTAR L'AUTONOMIA, CONFIANÇA I AUTOESTIMA ALS NENS I NENES


El 15 de març de 16,30 a 18h tindrà lloc la xerrada a càrrec de Judit Teixidor, psicòloga infantil i juvenil. Podeu veure el contingut d'aquest taller en el següent enllaç.
Recordeu d'apuntar-vos enviant un correu a families@escolalamaquinista.cat (en cas de necessitar ludoteca indiqueu el nom i curs del nen amb dos dies d'antelació).

Comissió de Famílies

logo_families-x-fons-negre-300

PREINSCRIPCIÓ 2018

DATES

El procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria s’iniciarà la segona setmana d’abril. El període de presentació de sol·licituds serà del 13 al 24 d’abril.

NOUS CANALS DE COMUNICACIÓ

TELEGRAM

Recordeu que hem creat uns nous canals de comunicació basats en els canals de Telegram, un nou servei que permet fer enviaments massius de missatges, fotos, links, arxius, etc. El Telegram és una aplicació per mòbils similar al Whatsapp però amb més funcionalitats. D'aquesta manera estareu ben informats només amb el mòbil.
Són canals privats, i només us hi podreu subscriure des dels links que us fem arribar en aquesta entrada.
i-a-mes

NAVEGAR PER L'UNIVERS DE LES EMOCIONS PER A CONSTRUIR BENESTAR

XERRADA 15 DE MARÇ

Rafel Bisquerra (Doctor en Ciències de l’Educació i Llicenciat en Psicologia) impartirà una xerrada sobre la importància de les emocions en les nostres vides i en les relacions amb les altres persones.
Posem nom a les emocions amb paraules, però en general sabem poc d'elles. Aquesta activitat formativa ens proposa posar les paraules que expressen emocions en un mapa que ens ajudi a navegar pel complex univers d'aquestes; identificar on estem i on volem anar; albirar com podem navegar pel món emocional amb majors probabilitats per arribar a bon port.
si esteu interessats podeu obtenir més informació cliqueu aquí.

Dia: 15 de Març hora: 17.30h
LLoc: Sala d'actes Edifici Escorxador C/ Escorxador, 19
(08720) Vilafranca del Penedès
Cal portar: paper i llapis.
Preu: A partir de 8€

ESCOLA DE MÚSICA

JORNADA DE PORTES OBERTES

A l'escola de música municipal Sant Andreu - Mestre Pich Santasusana faran jornada de portes obertes el dissabte 21 d'Abril a les 11.00 h.
Podeu consultar a la seva web el calendari de concerts que fan (audicions públiques).
custom twitter
MailPoet