logo-maqui-40alto
cabecera-news
Una imatge de...

FULL INFORMATIU

MES DE MARÇ

Ja teniu disponible el full informatiu de març. Hi trobareu diverses informacions molt interessants sobre el dia d’entrada a les aules de primària per part de les famílies o la inauguració de l'edifici nou de l'escola. Podeu consultar-lo en aquest enllaç.
pilates-youtube-1585934827

FIL MUSICAL

ESTÀ SONANT A L'ESCOLA!!

La setmana de carnaval ens va acompanyar la gran Celia Cruz i el seu gran lema: AZÚCAR! En aquesta setmana arribem al mes de març i ens acompanya una altra gran dona amb la seva gran veu: Aretha Franklin reclamant R-E-S-P-E-C-T!

Aquí teniu
l'enllaç on podreu trobar cada una de les cançons que sonen al nostre fil musical amb una petita explicació, un vídeo i l'enllaç al nostre Spotify amb la llista completa de cançons.
Una imatge de...
83ab3f90-2e20-3887-23a5-e9c0698ff9c7

L'INSTINT COM A FONT DE MOVIMENT

MERCAT DE LES FLORS - CASA DE LA DANSA

Taller adreçat a nenes i nens de 9 a 12 anys amb Roberto Olivan, específicament enfocat a generar material creatiu propi a partir de l’essència més innata dels infants i, d’alguna manera, més animal, el que vindria a ser el nostre instint.
[Més informació]

ELS ENAMORATS DE CARLO GOLDONI

CENTRE CÍVIC SANT ANDREU

Lectura dramatitzada els propers 18, 19 i 20 de març, a càrrec de la Companyia Clip Teatres dirigida per Xano Porti.
[Més informació i reserves]
statue de Carlo Goldoni notre dame de Paris

PROGRAMACIÓ CULTURAL

CENTRE CÍVIC LA SAGRERA "LA BARRACA"

Equipament municipal de proximitat del districte de Sant Andreu amb l'objectiu d'oferir serveis i la intenció d'aconseguir el desenvolupament cultural, la promoció de la vida associativa i, en general, la participació ciutadana en les tasques socials i culturals del barri.
[Més informació]
1640188798_cultura 1trm 22
custom twitter custom custom