logo-maqui-40alto
cabecera-news

BIBLIOTECA OBERTA

COMISSIÓ DE BIBLIOTECA

A partir del 27 d'abril, cada dimecres de 16.30h a 17.30h, la biblioteca romandrà oberta a les famílies i els infants per gaudir de la lectura i participar en tallers proposats per la Comissió.
Librosinfantiles

CASAL D'ESTIU 2022

ESCOLA LA MAQUINISTA

Torna el Casal d'Estiu de l'Escola gestionat per la cooperativa de lleure +Educació.
Aquest any centrat en la temàtica "El Meravellós Món de les Abelles".
[Més informació]

4_5981182640504441743_Página_01
Una imatge de...

FIL MUSICAL

ESTÀ SONANT A L'ESCOLA!!

Com creieu que hauria de sonar un baix perquè sembli un tren en moviment? Els Queen ho tenien clar! Us presentem "Breakthru".
A l'escola també avancem cap a un final de curs intens però sense que res ens pugui aturar! Endavant amb les cooperatives!
Aquí teniu l'enllaç on podreu trobar totes les cançons que sonen al nostre fil musical amb una petita explicació, vídeos i l'enllaç al nostre Spotify amb la llista completa de cançons. També hi ha un apartat amb la cançó "La millor escola del món".
Una imatge de...

ACTIVITATS A LA BIBLIOTECA DEL BON PASTOR

BIBLIOTECA DEL BON PASTOR

A partir d'aquesta setmana podreu gaudir de diverses activitats a la biblioteca de Bon Pastor. N'hi ha de tota mena i per a totes les edats: clubs de lectures, visites guiades, espai per fer els deures... Segur que en trobeu un que us agradi! Entre d'altres, destaquem aquest contacontes adreçat a infants a partir de 4 anys i les seves famílies.
[Més informació]
monstres

TEATRE INFANTIL "ALMA"

COMPANYIA LaBú TEATRE

El 28 d'abril a les 17:30h al Centre Cívic La Barraca es representarà ALMA, un viatge poètic i sensorial que parla del pas del temps.
[Més informació i inscripcions]
unnamed (3)

CONCERT DE JAZZ AMB IRENE REIG TRIO

CENTRE CÍVIC LA BARRACA

Tindrà lloc el proper divendres 29 d'abril a les 18h.
La barcelonina Irene Reig (compositora i saxofonista) és una de les representants més destacades de la nova generació catalana de músics de jazz. El trio liderat pel saxo d’Irene, està format per Pau Sala al contrabaix i Joan Casares a la bateria. Els tres músics fan un repertori brillant de temes originals al costat de versions pròpies dels clàssics del bop i hardbop.
[Més informació i inscripcions]
unnamed (2)

COM CUIDAR LES HORTALISSES D'ESTIU

BIBLIOTECA IGNASI IGLÉSIAS - CAN FABRA

El proper divendres 6 de maig a les 18h s'impartirà un taller on coneixerem les necessitats de les plantes que hi ha als horts d’estiu. Quines necessiten tutors, com es fa la poda d’aquelles que ho necessiten, com són les flors masculines i femenines de les cucurbitàcies i com revisar les plantes per buscar-hi possibles plagues. També aprendrem a fer un insecticida ecològic amb sabó potàssic.
[Més informació]
verdures-temporada-estiu.760x428.30bc33a2
custom twitter custom custom