logo-maqui-40alto
cabecera-news

TASTET D'EXTRAESCOLARS

COMISSIÓ D'EXTRAESCOLARS

Dissabte 21 de maig, de 10:30 a 13:30h, els infants podran provar i descobrir totes les activitats que oferirem pel curs vinent. Estaran totes les monitores i monitors de les activitats durant tot un matí ensenyant-vos què es fa i com es fa aquella activitat en concret.
Instagram post TASTET

JORNADA COMUNITÀRIA

COMISSIÓ DE NATURA

Recordatori: Ens voleu ajudar a verdificar les finestres de l'escola i acabar de donar forma a la locomotora de la Maki?
Doncs apunteu-vos a l'agenda que el divendres dia 20 la Comissió Natura organitza una jornada comunitària. Ens veiem a les 17 h al pati!
[Més informació]
Instagram post - NATURA
-6025998494390663279_121
Una imatge de... Makinista Sound

FIL MUSICAL

ESTÀ SONANT A L'ESCOLA!!

Arriba una artista amb un so més pausat, més delicat, més íntim. Aportant una mica de tranquil·litat i alegria en aquesta recta final. Aquests dies ens acompanya al fil musical la Norah Jones i el seu "Sunrise".
Aquí teniu l'enllaç on podreu trobar totes les cançons que sonen al nostre fil musical amb una petita explicació, vídeos i l'enllaç al nostre Spotify amb la llista completa de cançons. També hi ha un apartat amb la nostra cançó "La millor escola del món".
Theatre-Mask-clipart-transparent

OBRA DE TEATRE DE 6è

GRUP DE TEATRE DE LA MAKI

Recordatori: Per fer els vestuaris de l'obra de teatre necessitaríem que portéssiu llençols llisos de color blanc o de tonalitats pastels. Podeu començar a portar-los tan aviat com sigui possible i fins al 31 de maig, ja que hem de començar a confeccionar el vestuari dels personatges.
Una imatge de i-a-mes

PROJECTES DE CENTRE

Ara Art és un projecte d'innovació promogut pel Departament d'Educació en el qual participem com a escola col·laborant amb la Fàbrica de Creació i amb l'Institut Vapor del Fil. L'objectiu és donar un impuls a les arts com a vehicle d'expressió i aprenentatge de manera transversal a tot el nostre projecte educatiu. [Més informació]

Instagram post TASTET
custom twitter custom custom