logo-maqui-40alto
cabecera-news

FULL INFORMATIU

MES DE SETEMBRE

FOOe8qiXIAYqMkW
Ja teniu disponible el full informatiu de setembre. Hi trobareu diverses informacions molt interessants sobre la jornada intensiva i l'Espai Migdia, les entrades i sortides de l'Escola o les Colònies.
Podeu consultar-lo en aquest enllaç.

DIA MUNDIAL DE LA FIBROSI QUÍSTICA

COMISSIÓ DE SALUT

Avui és el Dia Mundial de la Fibrosi Quística, des de la Comissió de Salut volem començar el curs amb aquest article que ens ajudarà a recordar que els hàbits d'higiene que hem adquirit per prevenir la Covid19 ajuden també a moltes altres persones que pateixen malalties minoritàries o no però menys visibles. Recordeu que ensenyar a fer un bon rentat de mans, saber fer ús dels mocadors de paper, tossir i esternudar al colze i estar a casa quan s'estigui en un procés víric ajuda a la salut de tots i totes.
[Llegir més]
Cystic-Fibrosis-Awareness-lungs-with-butterflies-580x386

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS - CURS 2022-23

COMISSIÓ EXTRAESCOLARS

Les inscripcions a les activitats extraescolars continuen obertes fins al 15 de setembre.
En aquest enllaç podeu triar l'extraescolar que més us agradi!
imagen-dace-2021
Una imatge de...

FIL MUSICAL

ESTÀ SONANT A L'ESCOLA!!

Comença un nou curs, també del fil musical que ens acompanya cada matí i ens omple de bona música l'escola. I, es clar! Tocava recordar la nostra meravellosa cançó. A les famílies noves, us donem la benvinguda i us la presentem. A la resta.... ja us la sabeu? Aquesta no la podem afegir a la nostra llista d'Spotify, però la teniu en el següent link per escoltar-la tantes vegades com vulgueu. Us desitgem un gran curs!
Aquí teniu l'enllaç on podreu trobar totes les cançons que sonen al nostre fil musical amb una petita explicació, vídeos i l'enllaç al nostre Spotify amb la llista quasi completa de cançons. També hi ha un apartat amb la nostra cançó "La millor escola del món".
custom twitter custom custom 
Email Marketing Powered by MailPoet