logo-maqui-40alto
cabecera-news

L'ARRIBADA D'UN GERMÀ/NA

COMISSIÓ DE FAMÍLIES

Taller_Germans-800x418
Com afecta les relacions dins la família l'arribada d'un nou membre? La Comissió de Famílies ens proposa aquesta xerrada organitzada per l'AFFAC que es durà a terme el pròxim dia 22 de setembre a les 17:30 h en format en línia.

Cal inscripció prèvia que podeu fer aquí

AUTISME, FAMÍLIES I ENTORN

COMISSIÓ DE COEDUCACIÓ

El pròxim 29 de setembre a les 17:30 h, l'AFFAC organitza aquest taller en format seminari web per aproximar-nos a l'autisme, trencar mites i estereotips, parlar de l'autisme des d'un llenguatge inclusiu i oferir eines per generar un entorn escolar millor per als infants i per a les seves famílies.
Cal inscripció prèvia que podeu fer aquí
istockphoto-1138232616-612x612

VOLUNTARIAT

LA COLLA DE TABALS BUSCA GENT!

Aquesta colla, formada per mares i pares de l'escola, té com a finalitat fer una activitat a l’aire lliure mentre es promociona la cultura popular amb la música de tabals i balls de gegants, també representar a l’escola a totes les festes del barri, de la ciutat i altres pobles i ciutats de Catalunya. Assagem tots els dimarts al gimnàs de l’escola de 21 a 22 h.
I a més! Podeu donar un cop de mà perquè la locomotora estigui llesta i comenci a desfilar per les rues. Les sessions de treball es fan els dimecres de 17 a 19h al pati triangular.
IMG-20181203-WA0001
Una imatge de...

EXTRAESCOLARS GRATUÏTES

BIBLIOTECA I CENTRE CÍVIC BON PASTOR

L'Ajuntament de Barcelona subvenciona activitats extraescolars artístiques, culturals, científiques i de noves tecnologies per a infants i adolescents entre 6 i 14 anys.
Aquestes es duran a terme a la Biblioteca i al Centre Cívic, a partir del dimarts 4 d’octubre.
Pots inscriure't aquí.
AF PdB_extraescolars_cartells_generic_digital

TECNOLOGIA I CULTURA DIGITAL

PROGRAMACIÓ DE TARDOR DEL CANÒDROM

Torna l’activitat a l’Ateneu d’Innovació Democràtica amb un programa carregat de cursos, tallers i formacions per endinsar-nos i perfeccionar el nostre coneixement tecnològic, amb totes les llums i ombres.
[Llegir més]
u1yL991W_400x400
custom twitter custom custom 
Email Marketing Powered by MailPoet