logo-maqui-40alto
cabecera-news

ACTUALITZACIÓ DE L'EQUIP DOCENT A LA WEB

NOVES INCORPORACIONS PER AQUEST CURS

Ja podeu consultar a l'apartat Qui Som de la web de l'Escola el nostre equip docent amb les noves incorporacions pel curs 2022-23.
E_9aRbbXoAI7qiS
IMG-20181203-WA0001

FIL MUSICAL

ESTÀ SONANT A L'ESCOLA!

Seguim amb un nou fil musical. En aquesta ocasió ens acompanyen els sons de Marala. Una revisió molt interessant de la música tradicional d'arreu del territori català. Esperem que la gaudiu. Estrenen nou disc!
Aquí teniu l'enllaç on podreu trobar totes les cançons que sonen al nostre fil musical amb una petita explicació, vídeos i l'enllaç al nostre Spotify amb la llista quasi completa de cançons. També hi ha un apartat amb la nostra cançó "La millor escola del món".
Una imatge de...

TALLER MUSICAL PER NADONS

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE SANT ANDREU

Taller destinat a famílies amb nadons d’entre 2 a 24 mesos. L’objectiu és apropar tots els estímuls que aporta la música dins l’entorn familiar per proporcionar un entorn ric i ple per millorar el desenvolupament integral dels infants.
Informacions i inscripcions aquí
music-818459_1280_0

BASKET BEAT

PLAÇA CAN FABRA

Entitat, projecte i metodologia d'acompanyament a persones en el seu creixement personal, especialment a aquelles amb menys oportunitats, a través de la creació i aprenentatge musical en grup i amb pilotes de bàsquet.
Pots participar els dijous de 18.00 h a 19.30 h a la Plaça Can Fabra.
[Llegir més]
Captura de pantalla 2022-09-23 a les 11.42.12
custom twitter custom custom 
Email Marketing Powered by MailPoet