logo-maqui-40alto
cabecera-news

PUNT VERD MÒBIL ESCOLAR

DIJOUS 25 DE GENER


Recordeu que avui ens visita el Punt Verd Mòbil Escolar en horari de 15 h a 17 h.
El punt verd mòbil escolar és un recurs educatiu i de gestió dels residus especials per tal que els alumnes i les seves famílies prenguin consciència mediambiental. Durant l'horari indicat podreu fer-ne ús.
El que s'hi pot portar: roba, calçat, cartutxos de tinta, tòners, aparells elèctrics i electrònics, olis de cuina, cables elèctrics, pneumàtics petits, aerosols i esprais, bateries de cotxe, cosmètics, radiografies, piles, olis de motor, pintures i vernissos, fluorescents i bombetes, ampolles de cava, càpsules de cafè monodosi (plàstic i alumini), etc.
El que no s'hi pot portar: residus industrials especials, tòxics i perillosos, residus sanitaris, residus orgànics, restes vegetals, runes, mobles i trastos, i restes de fustes.

Comissió Natura
punt_verd_mobil

EXTRAESCOLARS D'ADULTS

PILATES


Vols millorar la teva condició física, la teva capacitat de concentració i control del teu cos? Apunta't a Pilates i passaràs una bona estona!
A partir gener, comença un grup tots els dimecres de 19 h a 20 h mínim 5 i màxim 8 persones. El cost de l'activitat és de 18,90 € mensuals i si ets soci de l'Ampa, no hauràs de pagar quota d'inscripció.
Si vols apuntar-te, escriu un correu a ampa@escolalamaquinista.cat amb el teu nom i telèfon de contacte.
Apunta-t'hi!!!

NOUS CANALS DE COMUNICACIÓ

TELEGRAM

Recordeu que hem creat uns nous canals de comunicació basats en els canals de Telegram, un nou servei que permet fer enviaments massius de missatges, fotos, links, arxius, etc. El Telegram és una aplicació per mòbils similar al Whatsapp però amb més funcionalitats. D'aquesta manera estareu ben informats només amb el mòbil.
Són canals privats, i només us hi podreu subscriure des dels links que us fem arribar en aquesta entrada.
telegram-logo-vector-download
i-a-mes

JORNADES FORMATIVES

LA INCLUSIÓ: ESTRATÈGIES PER A L'ÈXIT DE LA SEVA IMPLEMENTACIÓ


L'associació FamíliaAMIC ens informa que duran a terme unes Jornades de formació els dies 2 i 3 de Febrer, dins del marc de la implementació del nou Decret 150/2017 de 17 d'octubre de 2017, que implica l'atenció educativa a l'alumnat en un sistema educatiu global i més inclusiu. Comporta posar a l'alumne al centre de l'aprenentatge i suposa una autèntica transformació en el món de l'educació.
Per aquest motiu, han organitzat unes jornades on aprofundiran directament de la mà de la Sra. Mercè Esteve, subdirectora de diversitat del Departament d’Ensenyament, de tots els canvis que cal aplicar des de l’aprovació d'aquest nou decret educatiu. Abordaran, amb experts professionals, diferents estratègies que ajudin a aconseguir que la implementació del nou decret sigui un èxit.
Podeu consultar el programa de les Jornades i realitzar les inscripcions des d'aquest enllaç

Logo+FamiliaAmicNUEVO+v_1

2A TROBADA MULTIESPORT

CONSELL ESCOLAR DE L'ESPORT DE BARCELONA

El diumenge 28/01/18 el CEEB celebra la 2a Trobada Multiesport, activitat pensada per infants de P4 a 6è, les inscripcions es tancaran el dijous 25 de Gener i les places són limitades.
Per fer les inscripcions podeu accedir clicant aquest enllaç.
Es realitzarà Gimnàstica Rítmica, Esgrima, Hoquei sala Adaptat, Tchoukball, Handbol, Beisbol.
1718-Cartell-Multiesport_18
unnamed

XERRADA PER A PARES

HOSPITAL St. JOAN DE DÉU

L’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona organitza una nova conferència per a mares i pares, amb el títol "L’adolescència: etapa de canvis, adquisicions i reptes". Serà el proper 25 de gener a les 19h.

Aquesta activitat és gratuïta, les places són limitades i cal confirmar l'assistència

CONTES DE L'AIGUA

CASA DE LES AIGÜES DE MONTCADA I REIXAC

El 3 de Febrer a les 11.00 es realitzarà una activitat gratuïta molt interessant per a poder comprendre els estats de l'aigua d'una manera didàctica i divertida. Al següent enllaç podeu consultar tota la informació referent a aquesta activitat.
84603-1
custom twitter
MailPoet