logo-maqui-40alto
cabecera-news

FULL INFORMATIU

ABRIL DE 2018

Ja podeu consultar el full informatiu del mes d'abril clicant el següent enllaç. Hi trobareu informacions interessants sobre les activitats a l'escola tant pels alumnes com per les famílies.
full-informatiu

CASALS D'ESTIU

SESSIONS INFORMATIVES

Avui dijous 5 d'abril a les 16.45 h es farà una reunió informativa al menjador de l'escola, referent al casal d'estiu organitzat pel poliesportiu. Trobareu més informació en el següent enllaç.
El dimecres 11 d'abril a les 16.45 h es farà la reunió informativa del casal d'estiu que es fa a l'escola.
Qui necessiti el servei de ludoteca pot enviar un correu a ampa@escolalamaquinista.cat.

Comissió d'activitats extraescolars

DIVERSITAT I ESCOLA INCLUSIVA

COMISSIÓ INCLUSIVA SANT ANDREU

Des de la Comissió Inclusiva del districte de Sant Andreu us convidem a la "Jornada de Sensibilització de la Diversitat i l'Escola Inclusiva". És un esdeveniment gratuït, obert a tothom i amb servei de cangur d'infants per a qui ho necessiti. Serà el 14 d'abril de 2018 i pretén a través de 3 ponències acostar-nos als valors de la inclusió escolar. És important que tot aquell que vulgui assistir s'inscrigui, per temes d'aforament. Us hi esperem!
Inscripcions aquí: http://www.ampaeb.cat/jornada-inclusiva/
escola_inclusiva_p

EXTRAESCOLARS D'ADULTS

PILATES

Vols millorar la teva condició física, la teva capacitat de concentració i control del teu cos? Apunta't a Pilates i passaràs una bona estona!
Comença un grup tots els dimecres de 19h. a 20h. Mínim 5 i màxim 8 persones.
El cost de l'activitat és de 18,90€ mensuals i si ets soci de l'Ampa no hauràs de pagar quota d'inscripció.
Si vols apuntar-te escriu un correu a ampa@escolalamaquinista.cat amb el teu nom i telèfon de contacte.
Apunta't-hi!!!

ELECCIONS A L'AMPA

CURSOS 2018 - 2021

Els Estatuts de la nostra AMPA, La Maquinista, estableixen un termini màxim de tres cursos per a la renovació dels càrrecs de la Junta Directiva. Això significa que iniciem ja el procés electoral per triar la nova Junta Directiva de l'AMPA, que exercirà durant els cursos 2018-2019, 2019- 2020 i 2020-2021.
Podeu consultar la informació sobre el procés d'eleccions i la candidatura conjunta.

VOTO

PREINSCRIPCIÓ 2018

DATES

Recordeu que el procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria s’iniciarà la segona setmana d’abril. El període de presentació de sol·licituds serà del 13 al 24 d’abril.
i-a-mes

PER L'EDUCACIÓ RESPONC

EDUBARÒMETRE

La confiança dels docents en el sistema educatiu.
"Per l’educació responc", és la primera enquesta que pregunta a famílies i docents sobre les seves necessitats, expectatives i visions sobre l’educació dels seus fills i filles, dels seus alumnes, del seu centre i sobre com ha de ser l’educació del país. En el moment actual de canvis en l’educació, cal obrir i ampliar el debat, incorporant la pluralitat i riquesa de visions dels principals actors educatius.
Trobareu el dossier en aquest link.
educresponc

PROVES A 3R i 6È DE PRIMÀRIA

EDUCACIÓ DE GUANYADORS I PERDEDORS?

Aquest curs es tornen a realitzar les proves estandarditzades als cursos de tercer i sisè de primària a totes les escoles de Catalunya. A Catalunya hi ha famílies d’escolars que es continuen resistint a què els seus fills facin aquestes avaluacions perquè constaten que incideixen en els processos escolars i són discriminatòries. Llegiu-ne més.

ESCOLA DE MÚSICA

JORNADA DE PORTES OBERTES

A l'escola de música municipal Sant Andreu - Mestre Pich Santasusana faran jornada de portes obertes el dissabte 21 d'Abril a les 11.00 h.
Podeu consultar a la seva web el calendari de concerts que fan (audicions públiques).
custom twitter
MailPoet