logo-maqui-40alto
cabecera-news

TALLER PER A FAMÍLIES

COMISSIÓ DE BIBLIOTECA

Des de la Comissió de Biblioteca ens informen del taller per a famílies que es realitzarà el divendres 20 d'abril a les 17 h, a la sala de música i emocions.
No hi falteu!
taller famílies biblio

LA RECEPTA DEL MES

PASTÍS DE VERDURES

A vegades costa que els més petits de la casa mengin verdura. Aquí teniu una alternativa diferent. Podeu veure la recepta aquí.

Comissió de Salut
La-recepta-del-mes

DIVERSITAT I ESCOLA INCLUSIVA

COMISSIÓ INCLUSIVA SANT ANDREU

Des de la Comissió Inclusiva del districte de Sant Andreu us convidem a la "Jornada de Sensibilització de la Diversitat i l'Escola Inclusiva". És un esdeveniment gratuït, obert a tothom i amb servei de cangur d'infants per a qui ho necessiti. Serà el 14 d'abril de 2018 i pretén a través de 3 ponències acostar-nos als valors de la inclusió escolar. És important que tot aquell que vulgui assistir s'inscrigui, per temes d'aforament. Us hi esperem!
Inscripcions aquí: http://www.ampaeb.cat/jornada-inclusiva/
escola_inclusiva_p

ELECCIONS A L'AMPA

CURSOS 2018 - 2021

Els Estatuts de la nostra AMPA, La Maquinista, estableixen un termini màxim de tres cursos per a la renovació dels càrrecs de la Junta Directiva. Això significa que iniciem ja el procés electoral per triar la nova Junta Directiva de l'AMPA, que exercirà durant els cursos 2018-2019, 2019- 2020 i 2020-2021.
Podeu consultar la informació sobre el procés d'eleccions i la candidatura conjunta.

VOTO

PREINSCRIPCIÓ 2018

DATES

Recordeu que el procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria s’iniciarà la segona setmana d’abril. El període de presentació de sol·licituds serà del 13 al 24 d’abril.
i-a-mes

DIADA DE SANT JORDI

CENTRE CÍVIC BON PASTOR

Com cada any, des del Centre Cívic Bon Pastor, ens conviden a gaudir dels tallers i activitats al voltant del dia del llibre, la rosa i el drac on participen els equipaments i entitats del barri.
La Jornada per al dilluns 23 d'abril és a partir de les 17.30 h i inclou l'espectacle: "Històries Impossibles" de la companyia El Sidral.
Cliqueu al següent enllaç per a veure el cartell.

PER L'EDUCACIÓ RESPONC

EDUBARÒMETRE

La confiança dels docents en el sistema educatiu.
"Per l’educació responc", és la primera enquesta que pregunta a famílies i docents sobre les seves necessitats, expectatives i visions sobre l’educació dels seus fills i filles, dels seus alumnes, del seu centre i sobre com ha de ser l’educació del país. En el moment actual de canvis en l’educació, cal obrir i ampliar el debat, incorporant la pluralitat i riquesa de visions dels principals actors educatius.
Trobareu el dossier en aquest link.
educresponc

PROVES A 3R i 6È DE PRIMÀRIA

EDUCACIÓ DE GUANYADORS I PERDEDORS?

Aquest curs es tornen a realitzar les proves estandarditzades als cursos de tercer i sisè de primària a totes les escoles de Catalunya. A Catalunya hi ha famílies d’escolars que es continuen resistint a què els seus fills facin aquestes avaluacions perquè constaten que incideixen en els processos escolars i són discriminatòries. Llegiu-ne més.

ESCOLA DE MÚSICA

JORNADA DE PORTES OBERTES

A l'escola de música municipal Sant Andreu - Mestre Pich Santasusana faran jornada de portes obertes el dissabte 21 d'Abril a les 11.00 h.
Podeu consultar a la seva web el calendari de concerts que fan (audicions públiques).
custom twitter
MailPoet