logo-maqui-40alto
cabecera-news

FULL INFORMATIU

ABRIL DE 2018

Ja podeu consultar el full informatiu del mes d'abril clicant el següent enllaç. Hi trobareu informacions interessants sobre les activitats a l'escola tant pels alumnes com per les famílies.
full-informatiu

SETMANA DEL TEATRE

DEL 19 AL 23 DE MARÇ

Per a commemorar la setmana del teatre des del Grup de Teatre “La Maki” hem proposat tallers i activitats per als diferents cursos de l’escola. Hi haurà activitats - xerrada amb un ajudant de direcció i un 'cover', tallers de clown, sessions d'improvisació, maquillatge,...- tots els dies de la setmana, podeu consultar tots els detalls aquí.
Bona setmana i “molta merda”!
curtain-938541_1280

TERTÚLIA

PARLEM DE SEXE AMB ELS NENS

Recordeu que avui dijous 22 de març de 16 a 17.30 h a l'aula d'educació infantil d'anglès realitzarem la tertúlia. Com afrontem qualsevol pregunta i l'adaptem a cada edat? Quan comença l'educació sexual? Avui en dia amb tot el que els hi arriba i tot el que passa, com els oferim un model sa? Com adonar-nos de quina informació necessita? Quina és la millor prevenció pels abusos? Vine a compartir amb altres pares les teves inquietuds i a ampliar la teva mirada sobre aquest tema.
Conduïda per Anna Maria Serra ( Psicopedagoga i Psicoterapeuta) www.kreixbcn.com
Si necessiteu ludoteca envieu un correu a families@escolalamaquinista.cat dient el nom del nen i el curs.
IMG-20180307-WA0026

EXTRAESCOLARS D'ADULTS

PILATES

Vols millorar la teva condició física, la teva capacitat de concentració i control del teu cos? Apunta't a Pilates i passaràs una bona estona!
Comença un grup tots els dimecres de 19h. a 20h. Mínim 5 i màxim 8 persones.
El cost de l'activitat és de 18,90€ mensuals i si ets soci de l'Ampa no hauràs de pagar quota d'inscripció.
Si vols apuntar-te escriu un correu a ampa@escolalamaquinista.cat amb el teu nom i telèfon de contacte.
Apunta't-hi!!!

ELECCIONS A L'AMPA

CURSOS 2018 - 2021

Els Estatuts de la nostra AMPA, La Maquinista, estableixen un termini màxim de tres cursos per a la renovació dels càrrecs de la Junta Directiva. Això significa que iniciem ja el procés electoral per triar la nova Junta Directiva de l'AMPA, que exercirà durant els cursos 2018-2019, 2019- 2020 i 2020-2021.
Podeu consultar la informació sobre el procés d'eleccions i la candidatura conjunta.

VOTO

PREINSCRIPCIÓ 2018

DATES

El procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria s’iniciarà la segona setmana d’abril. El període de presentació de sol·licituds serà del 13 al 24 d’abril.
i-a-mes

3r ANIVERSARI

CENTRE CÍVIC BARÓ DE VIVER

El Centre Cívic Baró de Viver celebrarà el seu 3r aniversari el divendres 23 de març de 2018 a partir de les 20.30 h. Ens fan arribar la invitació per a participar-hi!

CC Baró de Viver - invitació aniversari 2018

PER L'EDUCACIÓ RESPONC

EDUBARÒMETRE

La confiança dels docents en el sistema educatiu.
"Per l’educació responc", és la primera enquesta que pregunta a famílies i docents sobre les seves necessitats, expectatives i visions sobre l’educació dels seus fills i filles, dels seus alumnes, del seu centre i sobre com ha de ser l’educació del país. En el moment actual de canvis en l’educació, cal obrir i ampliar el debat, incorporant la pluralitat i riquesa de visions dels principals actors educatius.
Trobareu el dossier en aquest link.
educresponc

PROVES A 3R i 6È DE PRIMÀRIA

EDUCACIÓ DE GUANYADORS I PERDEDORS?

Aquest curs es tornen a realitzar les proves estandarditzades als cursos de tercer i sisè de primària a totes les escoles de Catalunya. A Catalunya hi ha famílies d’escolars que es continuen resistint a què els seus fills facin aquestes avaluacions perquè constaten que incideixen en els processos escolars i són discriminatòries. Llegiu-ne més.

ESCOLA DE MÚSICA

JORNADA DE PORTES OBERTES

A l'escola de música municipal Sant Andreu - Mestre Pich Santasusana faran jornada de portes obertes el dissabte 21 d'Abril a les 11.00 h.
Podeu consultar a la seva web el calendari de concerts que fan (audicions públiques).
custom twitter
MailPoet