logo-maqui-40alto
cabecera-news

TALLER DE CONTES

HISTÒRIES MONSTRUOSES

Recordeu que divendres 1 de juny a les 17 h, a la sala de música i emocions, es realitzarà el taller de contes. No us podeu perdre tres històries monstruoses que ens faran tremolar de riure!
Porteu el carnet de + Educació i us hi posarem un segell.
taller contes -monstres.

FESTA DE FI DE CURS

COL·LABOREM-HI TOTS

Benvolgudes famílies, com ja sabeu, arriba la festa de fi de curs que es realitzarà divendres 22 de juny. Trobareu tots els detalls de la festa en el següent enllaç.

Us informem que els dies en els que hi haurà punt de venda de tiquets per als entrepans de la festa de fi de curs seran:
 • Dilluns, 4 a les 16.20h
 • Dimecres, 6 a les 16.20h
 • Dijous, 7 a les 16.20h
 • Divendres, 8 a les 9h i a les 16.20h

  Aquest any hi haurà botifarra, entrepans freds de formatge, entrepans sense gluten i els vegetals seran més bons!

Comissió de festes

ASSEMBLEA ORDINÀRIA AMPA

TANCAMENT 2017-18 / CANVI JUNTA

Us recordem que el proper dimarts 5 de juny a les 17.15h celebrarem l'assemblea ordinària de l'Ampa, amb el següent ordre del dia:
 • Aprovació de l’acta de la sessió anterior.
 • Revisar necessitat d'especialista a infantil.
 • Informació de les Comissions.
 • Presentació de la nova Junta Directiva.
 • Torn obert de paraula.

  Us hi esperem! Hi haurà servei de ludoteca per qui ho necessiti, envieu un correu a l'Ampa si en penseu fer ús.

XERRADA

EDUCAR SENSE CRITS

Dimecres 6 de juny de 16.30 h a 18 h a l'aula de música es farà la xerrada "Educar sense crits", impartida per la Judit Teixidor, psicòloga i educadora de pares certificada en Disciplina Positiva.
Recordeu d'apuntar-vos enviant un e-mail a families@escolalamaquinista.cat.
En cas de necessitar ludoteca, aviseu amb antelació, especificant el nom i curs del nen i el temps que necessitarà ludoteca, i espereu la confirmació.

Comissió de famílies
Foto enviada per Jordi Palotes-3
i-a-mes

ESCOLA INCLUSIVA, MENJADORS INCLUSIUS

FAPAC

Des de la FaPaC advertim que l’educació inclusiva no eximeix al Departament d’Ensenyament de complir amb les seves obligacions respecte als alumnes amb NEE que s’escolaritzen en centres educatius ordinaris i, per això, fem una crida a tota la comunitat educativa i a la societat en general a donar suport a la reivindicació de la FaPaC i a fer visible l'exclusió que provoca el Departament per la seva inactivitat i elusió de la seva responsabilitat.
La federació ha encetat la campanya “Escola inclusiva, menjadors inclusius” amb la finalitat de conèixer la realitat que viuen les famílies amb fills i filles amb necessitats educatives especials. A través d’un formulari que es fa arribar a les més de 2.300 AMPA federades es vol saber si l’alumnat amb NEE es pot quedar a dinar a l’escola i qui assumeix el cost dels especialistes en el temps de menjador.
menjadors inclusius puzzle ou 01
custom twitter
MailPoet