logo-maqui-40alto
cabecera-news

FULL INFORMATIU

MES DE JUNY

Ja podeu consultar el full informatiu del mes de juny al següent enllaç. Hi trobareu informacions interessants referents a la jornada intensiva, la festa de fi de curs i a les activitats i sortides programades per aquest mes.
imatge full informatiu

REUNIÓ INFORMATIVA AMB L'AJUNTAMENT

SEGUIMENT D'OBRES

Benvolgudes famílies,
el dia 28 de maig vam mantenir una reunió amb representants de l’Ajuntament i el Consorci d'Educació. En aquesta reunió ens van tornar a assegurar que al setembre de 2020 tindrem l’escola definitiva i es van comprometre a explicar a les famílies com avancen els projectes, tant de l’escola provisional, en la que ja s’està treballant, com de l’escola definitiva.
La reunió informativa serà el proper dia 19 de juny a les 17:00h a la mateixa escola. És un tema de molt interès i esperem comptar amb la màxima participació, feu-ne difusió!

Comissió d’infraestructures i obres

RGPD

REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES

gdpr
Recentment haureu rebut molts correus relacionats amb l'RGPD, recordant l'adequació a aquesta nova reglamentació. El Reglament General de Protecció de Dades és una nova normativa europea per protegir la privacitat, i principalment està creat perquè s'utilitzin correctament les dades personals que es cedeixen.
Des de l'Ampa i l'Escola ja portem un temps treballant per ajustar-nos a les diferents reglamentacions de protecció de dades, i ho seguirem fent.
No hi ha cap canvi a la vostra configuració actual o al tractament de la informació, podeu consultar els detalls a la pàgina de la política de privacitat de la web. Només afegir que a partir del curs que ve ja no s'enviaran correus a les adreces de correu de les quals no tinguem el permís explícit per utilitzar, permís que hem obtingut a partir del formulari d'autorització.

FESTA DE FI DE CURS

COL·LABOREM-HI TOTS

Benvolgudes famílies, com ja sabeu, arriba la festa de fi de curs que es realitzarà divendres 22 de juny. Trobareu tots els detalls de la festa en el següent enllaç.

Recordeu que els propers Dijous 7 a les 16.20h i Divendres 8 a les 9h i a les 16.20h es vendran tiquets per als entrepans de la festa de fi de curs.
Aquest any hi haurà botifarra, entrepans freds de formatge, entrepans sense gluten i els vegetals seran més bons!

Comissió de festes
i-a-mes

CAMPAMENT CIENTÍFIC D'ESTIU

BEQUES ESCUELAB, A MADRID

Dins del marc del programa American Space Barcelona, un projecte de col·laboració entre el Consolat general dels Estats Units, Biblioteques de Barcelona i el Districte de Sant Andreu, que té com a objectiu principal l'intercanvi cultural entre Barcelona i els Estats Units mitjançant la promoció del diàleg, la interacció i la innovació, us fem arribar la informació següent:
Convocatòria de beques per a nenes d'entre 7 i 14 anys.
Es tracta d'una col·laboració de l'Ambaixada dels Estats Units amb Escuelab, una organització de joves científics i artistes que apropen la ciència a nens i nenes de forma creativa i innovadora.
Les beques serien per participar en el campament científic d'estiu Lab Camp 2018, que organitza Escuelab durant la primera setmana de juliol a Madrid. Adjuntem el programa complet en el següent enllaç.

MANIFESTACIÓ PROPER 10 DE JUNY

"DEIXEU L'ESCOLA EN PAU. VOLEM EDUCAR EN LLIBERTAT"

Recordeu que aquest diumenge 10 de juny hi haurà la manifestació a les 12 hores a Plaça Universitat de BCN: "Deixeu l'escola en pau. Volem educar en llibertat".
Diferents organitzacions i plataformes: MUCE (Marc unitari de la comunitat educativa), Som Escola, Taula d'Emergència Docent convoquen aquesta manifestació per poder defensar el treball que s'ha fet històricament els i les treballadores d'Ensenyament per educar els futurs ciutadans i ciutadanes amb esperit crític i generant i que és evident que no es fa amb la mateixa llibertat.
mani-10-juny-0c_muce-min

ESCOLA INCLUSIVA, MENJADORS INCLUSIUS

FAPAC

Des de la FaPaC advertim que l’educació inclusiva no eximeix al Departament d’Ensenyament de complir amb les seves obligacions respecte als alumnes amb NEE que s’escolaritzen en centres educatius ordinaris i, per això, fem una crida a tota la comunitat educativa i a la societat en general a donar suport a la reivindicació de la FaPaC i a fer visible l'exclusió que provoca el Departament per la seva inactivitat i elusió de la seva responsabilitat.
La federació ha encetat la campanya “Escola inclusiva, menjadors inclusius” amb la finalitat de conèixer la realitat que viuen les famílies amb fills i filles amb necessitats educatives especials. A través d’un formulari que es fa arribar a les més de 2.300 AMPA federades es vol saber si l’alumnat amb NEE es pot quedar a dinar a l’escola i qui assumeix el cost dels especialistes en el temps de menjador.
menjadors inclusius puzzle ou 01
custom twitter
MailPoet