logo-maqui-40alto
cabecera-news

FULL INFORMATIU

OCTUBRE 2017

full-informatiu
Podreu consultar el Full Informatiu del mes d'Octubre clicant en aquest enllaç. Hi trobareu informació important com les dates de les reunions de P-3 i de l'espai migdia, el proper plenari de + Educació, la biblioteca oberta i activitats i sortides, entre d'altres. Feu-hi un cop d'ull!

FESTA DE LA CASTANYADA

CASTANYERES

castanyera1
Benvolgudes famílies, aquest dimarts 31 d'octubre celebrarem la festa de la castanyada i necessitem voluntàries per fer de castanyeres!
Farem una petita dansa pels petits d'infantil, i després repartirem les castanyes i panellets. Animeu-vos! Serà molt divertit!
La festa es celebrarà de 15.00 a 16.20 h, només pels petits, no serà oberta als pares.
Podeu retornar aquest paper a la tutora, posar-la a la bústia, o escriure un e-mail a festes@escolalamaquinista.cat amb el vostre nom, e-mail, telèfon i classe del vostre fill/a. Teniu fins els 12 d’octubre per apuntar-vos!

Comissió de festes

POLÍTICA DE PRIVACITAT

ACTUALITZACIÓ

lopd_lssi_cert
Les comunicacions als pares dels alumnes, com aquesta mateixa, estan regulades per diferents lleis que afecten la privacitat, com són la LOPD i la LSSI.
Per un costat, els pares ens cediu les vostres dades personals, com ara les adreces de correu. Per l’altre, també heu donat permís perquè us enviem informació de l'escola i de l'AMPA. Aquests permisos els heu proporcionat a través del formulari d’autorització que us vàrem fer arribar el curs passat.
Dins el programa d'adequació de l'AMPA i l'Escola a les regles de privacitat esmentades, deixarem d'utilitzar aquelles adreces de correu de les quals no en tinguem el permís explícit per utilitzar. En breu enviarem un correu amb més detalls a les adreces afectades.
Podeu veure la política de privacitat a la mateixa web de l’escola:
//www.escolalamaquinista.cat/privacitat/

custom twitter