logo-maqui-40alto
cabecera-news

BECA CARLES CAPDEVILA

INNOVAR PER EDUCAR

L'escola ha estat la guanyadora de la primera beca Carles Capdevila pel projecte +Educació, amb una dotació de 20.000 euros pel millor projecte educatiu.
Us adjuntem l'enllaç a la notícia publicada al diari Ara i el vídeo de presentació del projecte.
premis-Cartes

COMISSIÓ COEDUCACIÓ

NOVA COMISSIÓ A L'ESCOLA

La coeducació es basa en un principi bàsic: la promoció d'una educació que potencia la igualtat real d’oportunitats i l’eliminació de tota mena de discriminació per raó de sexe, així com la integració de forma explícita i amb continguts d’aprenentatge de la perspectiva de gènere. Des de la nostra comissió volem treballar per aconseguir que l’escola sigui un espai lliure de masclisme i d’estereotips i prejudicis de gènere que perpetua uns rols preestablerts a homes i a dones de manera diferenciada. Aquesta diferenciació tendeix a limitar les possibilitats de les persones en funció del seu sexe i no de les seves capacitats i desigs reals.

Ens hi ajudes? Des de l’escola podem contribuir a un canvi social. coeducacio@escolalamaquinista.cat
Us adjuntem el link d'un petit qüestionari per tal de recollir algunes dades.

Comissió de coeducació

AMPA-coeducació

LA RECEPTA DEL MES

GELAT DE CIRERA

Amb la calor ve de gust menjar gelats. Els podeu fer a casa amb la fruita que més us agradi. Una alternativa saludable i refrescant. Bon estiu!
Podeu veure la recepta al següent enllaç.

Comissió de salut

La-recepta-del-mes

FESTA DE FI DE CURS

COL·LABOREM-HI TOTS

Benvolgudes famílies, com ja sabeu, arriba la festa de fi de curs que es realitzarà divendres 22 de juny a partir de les 6 del vespre. Trobareu tots els detalls de la festa en el següent enllaç.

Comissió de festes

RGPD

REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES

gdpr
Recentment haureu rebut molts correus relacionats amb l'RGPD, recordant l'adequació a aquesta nova reglamentació. El Reglament General de Protecció de Dades és una nova normativa europea per protegir la privacitat, i principalment està creat perquè s'utilitzin correctament les dades personals que es cedeixen.
Des de l'Ampa i l'Escola ja portem un temps treballant per ajustar-nos a les diferents reglamentacions de protecció de dades, i ho seguirem fent.
No hi ha cap canvi a la vostra configuració actual o al tractament de la informació, podeu consultar els detalls a la pàgina de la política de privacitat de la web. Només afegir que a partir del curs que ve ja no s'enviaran correus a les adreces de correu de les quals no tinguem el permís explícit per utilitzar, permís que hem obtingut a partir del formulari d'autorització.
i-a-mes

ESCOLA D'ADULTS BON PASTOR

PREINSCRIPCIÓ

Ha començat el període de preinscripció a l'escola d'adults de Bon Pastor, del 18 al 26 de juny. La matrícula es realitzarà el mes de setembre. Podeu consultar tota la informació al següent enllaç.
CARTELL 2018

ESCOLA INCLUSIVA, MENJADORS INCLUSIUS

FAPAC

Des de la FaPaC advertim que l’educació inclusiva no eximeix al Departament d’Ensenyament de complir amb les seves obligacions respecte als alumnes amb NEE que s’escolaritzen en centres educatius ordinaris i, per això, fem una crida a tota la comunitat educativa i a la societat en general a donar suport a la reivindicació de la FaPaC i a fer visible l'exclusió que provoca el Departament per la seva inactivitat i elusió de la seva responsabilitat.
La federació ha encetat la campanya “Escola inclusiva, menjadors inclusius” amb la finalitat de conèixer la realitat que viuen les famílies amb fills i filles amb necessitats educatives especials. A través d’un formulari que es fa arribar a les més de 2.300 AMPA federades es vol saber si l’alumnat amb NEE es pot quedar a dinar a l’escola i qui assumeix el cost dels especialistes en el temps de menjador.
menjadors inclusius puzzle ou 01
custom twitter
MailPoet