logo-maqui-40alto
cabecera-news

MANIFEST

ADHESIÓ AL MANIFEST

El claustre de mestres s'ha adherit al manifest "Contra la mentida i l'adoctrinament, l'escola forma ciutadans lliures" en el qual participen un gran nombre de centres educatius i on es denuncien les afirmacions sobre adoctrinament a les escoles catalanes. Per més informació podeu llegir el manifest sencer seguint l'enllaç. També es pot donar suport a aquest manifest omplint un formulari.

Claustre de mestres

document
Comunicacio

COM PARLAR-LI PERQUÈ M'ESCOLTI?

XERRADA

Recordeu que avui hi ha la xerrada impartida per Judit Teixidor (Psicòloga Educadora de pares certificada en disciplina positiva).
Des de la disciplina positiva s'oferiran algunes eines per aconseguir una comunicació efectiva, explorant els obstacles per ser escoltats i escoltar als nostres fills.

19 d'octubre de 16:45 a 18:00 hores a l'aula de música.

Recordeu d'apuntar-vos enviant un e-mail a families@escolalamaquinista.cat (en cas de necessitar ludoteca indiqueu-ho).

Comissió de famílies

JORNADA JARDINERA

PREPAREM L'HORT PER LA TARDOR

Recordeu que un cop més necessitem la vostra col·laboració.
La tardor ja ha arribat i necessitem preparar l'hort i l’espai exterior de la nostra escola. Des de la Comissió Natura demanem ajuda per remoure la terra, treure les herbes seques i deixar-ho ben bonic perquè els infants puguin començar a treballar.
Ho farem el divendres 20 d'octubre, de 17 a 19h aproximadament. Entre tots ho farem més ràpid i podeu venir amb els vostres fills i filles!
Si teniu material com ara guants, tisores de podar, pales, etc, les podeu portar.
Us hi esperem!
huerta
custom twitter
MailPoet