logo-maqui-40alto
cabecera-news

BIBLIOTECA OBERTA

MES DE FEBRER

Cada dimecres de 16.30 a 17.30 h podeu gaudir de la biblioteca de l'escola.
Podeu veure el cartell i consultar els contes que explicarem cada setmana.
No us oblideu de portar el vostre passaport de +educació i us hi posarem un segell!

cabecera-biblioteca

RECICLATGE DEL PLÀSTIC

PROJECTE

Els nens i nenes de 2n Aquari i 6è Carib estem treballant conjuntament en un projecte sobre la conscienciació de l'ús i reciclatge del plàstic i com afecta al curs marí. Per això hem elaborat aquest tríptic i aquest cartell.
Esperem que ens ajudi a reflexionar i actuar per millorar el planeta.
Prou plàstics-final

JORNADA DE PORTES OBERTES

DISSABTE 23 de MARÇ de 10h a 12:30h.

Recordeu que arribem un altre any a l’important moment en què les famílies ens enfrontem a la delicada tasca d’elecció d’escola per als nostres fills. En un moment tan especial com aquest, la nostra escola ha preparat les jornades de portes obertes perquè conegueu el projecte que hi duem a terme.

Es demana confirmar assistència per poder preveure l’aforament. Si voleu venir, només ens heu de dir quantes persones sereu i us hi apuntem. Podeu trucar-nos al telèfon 933 118 438 o bé escriure a escola@escolalamaquinista.cat
Us animem a venir i conèixer-nos. En aquesta jornada s’informa que es tracta d’una visita dirigida a les famílies i es prega que es vingui sense els infants.

Més informació aquí

portes-obertes-cartell

PROJECTE DE CONVIVÈNCIA

ENQUESTA

RECORDATORI:
Benvolgudes famílies, seguint les directrius que dona el departament d’educació pel que fa a la millora de la convivència als centres educatius, estem actualitzant el projecte de convivència del nostre centre. Us enviem aquesta enquesta que ens ajudarà a fer una diagnosi inicial. Us demanem que l’ompliu tenint en compte que les afirmacions que se us plantegen són per respondre-les a títol personal.

Per fer l'enquesta pressiona aquí
encuesta-e1498220980732
i-a-mes

ELS LÍMITS

XERRADA OBERTA AL BARRI

Des de l'AFA de l'escola FEDAC s'ha organitzat una xerrada pel proper 15 de març a les 17.30 h. El tema focus son els límits i l'objectiu de la xerrada és reflexionar i compartir aspectes bàsics sobre l'educació segura física i emocional.
Es tracta d'una activitat oberta al barri. Es demana trucar a l'escola FEDAC per ajustar l'organització.

ELS LIMITS (1)
custom twitter
MailPoet