logo-maqui-40alto
cabecera-news
imatge full informatiu

FULL INFORMATIU

MES DE FEBRER

Ja tenim el full informatiu d'aquest proper mes de febrer. Hi trobareu diverses informacions molt interessants referents a la festa de carnestoltes, a les activitats i sortides programades o a les portes obertes de primària, entre d'altres. Podeu accedir al butlletí clicant el següent enllaç

TALLER D'EDUCACIÓ VIÀRIA

COMISSIÓ DE SALUT

Els tallers de Salut continuen! Aquesta propera setmana la Guàrdia Urbana visitarà els alumnes de 1r per fer una xerrada sobre Educació Viària. Aquest tipus d'intervencions són importants per aconseguir una ciutat més amable i segura per a tots els vianants i usuaris de les vies públiques. Podeu clicar per veure el tríptic informatiu.

Estigueu atents al Blog de la Comissió de Salut on pròximament penjarem més informació sobre aquest taller.
AMPA-salut-web-600x215

AJORNAMENT DE LA FESTA D'INAUGURACIÓ

12 D'ABRIL: NOVA DATA

Recordeu: La Festa d'Inauguració del nou emplaçament de l'escola es farà el 12 d'abril. Rebreu la convocatòria i més informació quan s'acosti la data.
i-a-mes

EL SOMNI DE ...

BARRIS EN DANSA 2019

Dins del projecte Barris en Dansa, s'ha estrenat l'obra que han preparat veïns i veïnes del Bon Pastor i Baró de Viver amb gent d'altres barris de la ciutat. El dissabte 2 de febrer a les 19 h es representarà al Centre Cívic Bon Pastor. Els dies 16 i 17 de febrer l'espectacle serà al Mercat de les Flors. Podeu consultar el programa i el cartell.

EL CASAL DE LA MÀQUINA

NOU ESPAI LÚDIC

GENER 2019. Inaugurem un nou espai! Tots els divendres, de 17:30h a 19:30h, teniu un espai lúdic i educatiu per a infants i joves.
Més informació aquí


casal-maquina
Una imatge de...
custom twitter
MailPoet