AVANÇAMENT DEL CURS

Inici  >>  Notícies  >>  AVANÇAMENT DEL CURS

AVANÇAMENT DEL CURS

El setembre 7, 2023, Creat per , A Notícies, Amb 0 Comentaris

Des del claustre de l’escola, volem manifestar un cop més el nostre desacord amb la mesura de l’avançament del calendari escolar, que, com ja preveiem, es produeix en circumstàncies que  dificulten el bon funcionament dels centres i, naturalment, afecten a la qualitat de l’atenció educativa. El gran resum seria “tot tard i malament”.

En aquest context, no podem deixar de fer esment a la manca estructural de recursos per l’atenció a la diversitat, l’atenció psicològica i l’atenció emocional dels infants, ni tampoc dels continus augments de ràtio dels grups classe, sense que s’incorpori més personal docent, per posar dos exemples clars.

Són molts els fronts oberts per a la millora del nostre sistema educatiu públic, el qual defensem com a model d’excel·lència i d’equitat, però això només és possible amb un augment de la inversió pública en educació, i amb mesures que realment treballin per la millora de la qualitat educativa, una inclusió amb sentit i ben dotada, i una equitat que realment respongui al context sociocultural de cada centre.

Necessitem això, i, sobretot, us necessitem a vosaltres les famílies. L’escola pública és de totes i tots, i només de manera conjunta aconseguirem assolir les fites que ens proposem pel bé dels nostres infants.

Escola La Maquinista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *