“BCN Techno Girls” premiades al Technovation Challenge

Inici  >>  General  >>  “BCN Techno Girls” premiades al Technovation Challenge

“BCN Techno Girls” premiades al Technovation Challenge

El Maig 30, 2018, Creat per , A General, Amb 0 Comentaris

L’equip BCN Techno Girls format per quatre noies de sisè de la nostra escola (Cristina Alonso, Sila Goberna, Sandra Heras i Irene León), han estat guanyadores del cinquè premi del concurs TECHNOVATION CHALLENGE  a la categoría junior (10-15 anys), a l’àrea de Catalunya, d’un total de 26 equips que es presentaven amb el desenvolupament de la APP Give a Chance. Es tracta d’una APP que pretén millorar la comunicació al districte de Sant Andreu entre les ONG’s que col.laboren amb el banc d’aliments de la zona, supermercats i famílies per tal que les persones en risc de probresa puguin tenir un millor accés a aliments i productes de cura personal.

Technovation Challenge és un concurs internacional per a noies de 10 a 18 anys on els equips han de desenvolupar una APP per donar solució a problemes de la seva comunitat. A través d’aquest programa, es tracta de incrementar l’interès de les noies pels estudis STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics).

Animem a que altres noies de l’escola participin l’any vinent. El programa comença al gener i el treball realitzat (APP, vídeo Pitch en anglès i vídeo demo en anglès) finalitza a l’abril. La presentació davant un jurat va tenir lloc el passat 19 de maig.

Estem molt contents del que han aconseguit!! Moltes felicitats!!

Podeu accedir al vídeo i demo que van presentar a través de YouTube amb les paraules clau:

BCN Techno Girls Demo Video Give a Chance

BCN Techno Girls Pitch video Give a Change

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *