Carnestoltes 2020

Inici  >>  General  >>  Carnestoltes 2020

Carnestoltes 2020

El febrer 17, 2020, Creat per , A General,Notícies, Amb 0 Comentaris

Ja ha arribat el rei carnestoltes i les seves normes ens ha dictat, estigueu atents perque del 17 al 20 de febrer així haureu d’anar:

Dilluns:
Haureu de portar un sol color per variar. De cap a peus vestireu del color que trieu!

Dimarts:
Decorats amb pinces d’estendre vindrem. I cap problema ni vergonya tindrem.

Dimecres:
El pare o  la mare seràs i per això la seva roba portaràs.

Dijous:
Ja ho tindreu tot arreglat perquè vindreu tal i com us heu llevat. En pijama s’ha de venir i no us preocupeu sobre com vestir.

Una noticia us hem de donar, la festa el divendres s’allargarà, un cop acabi la comparsa no marxarem, amb música i berenars gaudirem

– Recordeu que és una festa de tots, així que un cop acabi la festa haurem de recollir tots plegats. La festa s’allargarà fins les 18.30h. Els berenars els podrem comprar als nois i noies de sisè.

NOTA IMPORTANT: Per poder gaudir tots de la comparsa de l’escola i que poguem veure als nostres peques tots, demanem voluntaris pel dia 21. Els que puguin col•laborar us esperem a les 14.45h al pati per poder treure els bancs i cadires del gimnàs al pati, per facilitar la visualització dels balls dels nens i nenes. Demanem que un cop hagi ballat el vostre fill/a marxeu enrere per tal que altres famílies puguin acostar-se a veure als seus petits. Si ho fem bé segur que tots podrem veure als nostres peques! Ens veiem el dia 21 a les 14.45 al pati per organitzar l’espai. Recordeu que un cop acabat haurem de recollir i tornar-ho tot al seu lloc.

Rua carnestoltes:
Enguany anirem de nou a la rua de carnestoltes de Sant Andreu!
Ens disfressarem del mateix que al col.legi, així que guardeu bé les disfresses de divendres! Anirem ben guapos de les olimpiades!
Ens veiem diumenge 23 de febrer a les 10.00h al carrer Concepció Arenal, entre Dublin i Fabra i Puig.
No falteu!!!! Gaudirem i ens ho passarem genial ballant tots plegats!

Us esperem!

Comissió de festes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *