Casals d’Estiu

Inici  >>  Notícies  >>  Casals d’Estiu

Casals d’Estiu

El abril 1, 2015, Creat per , A Notícies, Amb 0 Comentaris

casals2015

 

S’apropa l’estiu i amb ell l’hora d’apuntar-se al casal… Com ja us vàrem informar a les reunions fetes a l’escola durant els darrers dies, aquest any tenim dues propostes de casal:
  • CAMPUS OLIMPIA: Organitzat per l’Associació Esportiva BON PASTOR. Es realitzarà a les seves instal•lacions de forma ininterrompuda des del 22 de juny fins el 10 de setembre.
  • CASAL ESPORT i LLEURE: Organitzat per la Fundació CET10. Es realitzarà a la mateixa Escola La Maquinista des del 22 de juny fins al 31 de juliol.
Per evitar els problemes de places amb els que ens trobem normalment, podeu fer la pre-reserva pel casal que desitgeu i en els torns que necessiteu, del 7 al 10 d’Abril al despatx de l’Ampa i en els següents horaris:
  • DIMARTS 7 d’ABRIL de 16.30 a 17
  • DIMECRES 8 d’ABRIL de 09.00 a 09.30
  • DIJOUS 9 d’ABRIL de 16.30 a 17
  • DIVENDRES 10 d’ABRIL de 09 a 09.30

Per tal de fer la pre-reserva, cal que us baixeu i ompliu el full marcant les caselles que considereu. L’heu de lliurar PRESENCIALMENT al despatx de l’Ampa (mòdul menjador, planta primera) en els horaris assenyalats. NO S’ADMETRÀ CAP PRE-RESERVA PER CORREU ELECTRÒNIC, NI DIPOSITADA A LA BÚSTIA DE L’AMPA.

Si no us podeu baixar el full de la pre-reserva, tindrem fulls a la vostra disposició el dia que vingueu. Recordeu també que per fer la pre-reserva no cal portar cap documentació ni pagar cap quantitat.

Cada família té la possibilitat d’entregar el full de reserva d’una altra família (només una) per tal d’ajudar algú que no pugui venir en cap dels horaris assenyalats. ÉS IMPRESCINDIBLE PORTAR L’AUTORITZACIÓ SIGNADA.

Descàrregues

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *