Comunicacions escola definitiva

Inici  >>  General  >>  Comunicacions escola definitiva

Comunicacions escola definitiva

El març 1, 2017, Creat per , A General, Amb 0 Comentaris

[9/3/2017]

Recordeu que el proper dilluns 13 de març hi ha una reunió amb l’Ajuntament, a les 19:30 a la seu del Districte, a Plaça Orfila.

Al Ple del Districte, dimecres passat, vàrem demanar una resposta a la nostra situació, utilitzant els tres minuts que ens va cedir la CUP. Els partits de l’oposició van preguntar també per l’estat de l’Escola i la seva data de construcció.
Una vegada més el partit d’Ada Colau ens va respondre que seguien treballant per arribar a un acord amb el Centre Comercial. La mateixa informació que ens van donar a la reunió de l’escola fa sis mesos.
Va quedar palès que després d’un any i mig de nou govern a l’Ajuntament ens segueixen donant llargues i no ofereixen solucions.

Des del grup s’estan preparant samarretes reivindicatives, anirem ben conjuntats en les notres protestes! Possiblement el dilluns 13 ja les tinguem, us anirem informant.

 

[2/3/2017]

Després de visitar-nos diferents grups polítics amb representació al districte, com ERC, la CUP o el PDeCAT,  el dimecres passat ens van visitar representants del Centre Comercial La Maquinista.

Ens van explicar la seva visió de la negociació amb l’Ajuntament, destacant que ja havien fet tots els esforços per cedir en les propostes que els havien fet, menys en el número de places d’aparcament. Des de l’Ampa vam demandar que arribessin a un acord el més aviat possible.
La visita es va acabar amb un recorregut per l’escola tot mostrant la situació dels mòduls actuals.

Pel que fa a la reunió pendent per informar dels acords o no acords amb el Centre Comercial, l’Escola i l’Ampa han estat citats el proper 13 de març a la seu del Districte per part de l’Ajuntament.

Ahir al Ple del Districte també hi va haver representació de l’escola per fer sentir la nostra veu. Gràcies als que ens vàreu representar! El diari andreuenc se’n va fer ressò abans de la sessió.

 

[23/2/2017]

Durant aquest mes de febrer hem sortit 5 vegades al carrer a mostrar el nostre descontentament amb l’administració: tres passejades al voltant del centre comercial i dues concentracions a la plaça Orfila.
Els mitjans de comunicació se n’han fet ressò: hem sortit a l’Andreuenc, a El Punt Avui, a Beteve, sortirem a El Periódico…

Alguns partits polítics del districte faran preguntes al Ple del Districte del proper dimecres 1 de març, sobre l’estat de la nostra escola. El Ple del Districte és obert, el grup de reivindicatius hi assistirà, però qualsevol s’hi pot unir, us hi esperem!

 

[14/2/2017]

Ahir, 14 de febrer, va tenir lloc la reunió amb els representants polítics de l’Ajuntament i el Consorci d’Educació per tractar l’estat de construcció de l’Escola.
Va ser passades les 7 de la tarda, aquest cop també amb una bona representació de l’escola, tant a dins com a fora. Gràcies a tots pel recolzament!

La informació que vàrem rebre està en la mateixa línia que fins el moment: l’Ajuntament vol arribar a un acord amb el Centre Comercial La Maquinista. Aquest cop, però, es fixa una data límit per tancar les negociacions, que ja no es poden allargar més. Aquesta data és a finals del mes de febrer.
S’espera que, arribat a aquest punt, ens informin de si hi ha acord i per tant la construcció de l’escola pot seguir el seu procés. O en cas contrari, quines alternatives hi ha. En aquest cas a principis del mes de març es farà una reunió perquè totes les famílies coneguin el punt de situació i les alternatives proposades.

També es va comentar que mentre el tema de la nova escola es resol, cal un pla de manteniment seriós per l’escola actual, cosa que va ser ben rebuda per l’Ajuntament i el Consorci, responsable del manteniment.

 

[9/2/2017]

Us informem que la reunió que va quedar pendent amb l’Ajuntament, prevista per avui dia 9 de febrer, ha estat posposada al dia 14 de febrer a les 19.15h.

Aquest divendres hi haurà de nou mobilització al voltant de l’escola. Tornarem a fer la caminada per reclamar la construcció de l’escola definitiva i per la millora del manteniment de l’escola actual. Com divendres passat, sortirem de l’escola després d’agafar forces amb els berenars de 6è.
La setmana passada ja ens vam fer sentir, però com més siguem més ens farem notar, no hi faltis!

 

[1/2/2017]

Ahir, 31 de gener, hi va haver l’esperada reunió amb l’Ajuntament per parlar de la resolució del nostre problema. A les 6 de la tarda va començar, amb una bona representació de l’escola, el Consorci d’Educació i tècnics de l’Ajuntament.

L’escola hi era representada tant a dins com a fora, donat que moltes famílies es van acostar per donar suport als presents a la reunió.
Volem enviar un fort agraïment a les famílies que s’han apropat i han fet encara més visibles les nostres preocupacions. Fins i tot BTV se n’ha fet ressò.

El resultat de la reunió però no va ser gaire esperançador:

Pel que fa a la construcció de l’escola, l’Ajuntament segueix negociant amb el Centre Comercial La Maquinista. La mobilitat encara és un problema! La part tècnica està gairebé finalitzada, a l’espera d’una resposta del Centre Comercial. Després d’aquesta resposta queden pendents les reunions polítiques, i ens demanen un mes addicional de temps per acabar les negociacions.
Donat que aquest resultat no és gaire esperançador, s’ha demanat una reunió amb els representants polítics implicats: Carmen Andrés com a Regidora del Districte, Janet Sanz com a Tinent d’Alcalde d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat i Laia Ortiz, Tinent d’Alcalde de Drets Socials i Educació. La data prevista per aquesta nova reunió és el proper 9 de febrer.

Pel que fa al manteniment, també es va destacar a la reunió la mancança de manteniment en els mòduls actuals (talls de llum, males olors, etc.). Donat que s’ha treballat amb els tècnics del Consorci d’Educació i que no es solucionen els problemes, també s’ha demanat una reunió amb els representants polítics -Maria Jesús Mier, Secretària General d’Ensenyament de la Generalitat- per desbloquejar aquesta situació, prevista també pel proper dia 9.

Creiem que aquesta situació ja no pot durar més, i que hem de protestar per ser escoltats. Hem pensat que els propers divendres posarem a prova la mobilitat de la zona, fent una caminada al voltant de l’escola. Serà després de recollir els nens i d’agafar forces amb els berenars de 6è.
Ho estem preparant per aquest divendres, estigueu atents a properes notificacions!

No cal dir que us esperem a tots per fer-nos sentir i veure i aconseguir el nostre objectiu: Tenir una escola definitiva ja!

 

[26/1/2017]

El Grup de Treball per a la reivindicació de l’escola definitiva estem preparant un díptic informatiu que resumeix la història de la lluita per la construcció de l’edifici definitiu de la nostra escola. En pocs dies el rebreu a l’agenda dels vostres fills i filles. No us el perdeu! L’Escola i l’Ampa han estat citats el proper 31 de gener a la seu del Districte per part de l’Ajuntament. És la reunió que al setembre va prometre l’Ajuntament i que havia de ser abans de finals de gener.
Abans d’aquesta data encara hi ha una reunió pendent entre el Centre Comercial i l’Ajuntament. Esperem que hi hagi bones notícies!

Si voleu rebre més informació o formar part del grup ens podreu trobar aquest divendres a la tarda a la sortida de l’escola, al carrer Ferran Junoy.

Seguiu-nos al Twitter (@laMaquiProtesta), Facebook i Instagram!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *