De pràctiques per la biblioteca

Inici  >>  Biblioteca  >>  De pràctiques per la biblioteca

De pràctiques per la biblioteca

El maig 27, 2014, Creat per , A Biblioteca, By , Amb 1 Comentari

Hola famílies i alumnes de l’escola La Maquinista, som el Moisés i la Raquel, dos alumnes en pràctiques de la Universitat de Barcelona. Actualment, estem cursant l’últim curs del grau d’Educació primària, i en concret fent l’especialització en Biblioteques Escolars.

1

 

Estarem amb vosaltres gairebé fins a final de curs, i en aquest temps intentarem fer els canvis que creguem millors d’acord amb la Imma Torras per tal de potenciar i treure el màxim benefici a la biblioteca.

Potser ja heu vist alguns petits canvis, sobre tot en la decoració i distribució de la biblioteca, com per exemple, les retolacions de l’estanteria dels llibres de coneixements, el cartell engrescador de la porta que dona accés a la biblioteca i algunes sorpreses més.

2 3

També hem estat fent feina de catalogació, etiquetatge i capturació dels nous llibres que han arribat a l’escola, fent que tota la comunitat escolar pugui tenir accés a aquests nous materials.   A més a més, farem activitats de dinamització a la lectura amb els vostres fills i les vostres filles, per tal de fomentar el gust i el plaer per la lectura i el món dels llibres.

 Esperem que us agradi tot el que fem, i que podeu gaudir de la biblioteca més que mai.

Ens veiem per aquí!

 

Una biblioteca no és un luxe, sinó una de les necessitats de la vida.

Henry Ward Beecher

1 Comentari fins ara:

  1. Sonia (mamá de la escuela) ha dit:

    Bienvenidos a nuestra escuela! Muchísimas gracias por el trabajo que estáis realizando. Espero que disfrutéis mucho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *