Estat de la construcció de l’escola i ampliació

Inici  >>  Notícies  >>  Estat de la construcció de l’escola i ampliació

Estat de la construcció de l’escola i ampliació

El passat dilluns 10 de febrer hi va haver una assemblea extraordinària oberta a totes les famílies de l’escola amb l’assistència de membres de l’Ajuntament de Barcelona, Urbanisme i Consorci d’Educació entre d’altres.

Us fem arribar un breu resum dels punts més importants tractats.

Construcció definitiva de l’escola

El representant d’ Habitat Urbà de l ‘Ajuntament de Barcelona va informar-nos de la Modificació del Pla General Metropolità i els terminis legals que això ocuparà, arribant a la data de mitjans de 2017 com a data prevista de finalització de la construcció de l’escola definitiva.

Ampliació i trasllat de l’escola

Els representants del Consorci d’Educació ens van presentar una possible nova ubicació de l’escola mentre es construeix l’escola definitiva, que estaria situada al Carrer Barcelonesa, entre els blocs d’edificis i el parc infantil. Malgrat que queden encara serrells per tancar aquesta ubicació, valorem positivament que aquesta nova ubicació ens allunya de les obres i els perills i molèsties que implica, i ens permet disposar de tot l’espai necessari per a cursar des de P3 fins a sisè sense la necessitat d’afegir cada estiu més mòduls. Ens van traslladar que es respectarie al màxim la zona, fent que l’entorn del barri es vegi alterat el mínim possible.

Vam acordar trobar-nos durant els propers dies per tal d’acabar de concretar aquesta possible nova ubicació, així com valorar altres possibilitats, que us traslladarem en quant disposem de més informació.

Els comentaris estan tancats