Festa fi de curs

Inici  >>  Notícies  >>  Festa fi de curs

Festa fi de curs

El juny 10, 2013, Creat per , A Notícies, By ,,, , Amb 0 Comentaris

Ens hem menjat el curs… i ara ens menjarem la botifarra!!!!

Ja ha arribat la fi d’aquest curs i amb ell la ja tradicional festa de fi de curs!

Ens trobarem tots el proper divendres 21 de juny a partir de les 19:30 h a l’escola, on gaudirem del ball que ens preparin els més petits, de la sempre sorprenent obra de teatre que ens han preparat els pares ….. i d’una vetllada agradable amb les famílies….. una mica de tot!

Continuarem la festa amb un sopar – botifarrada per a tots els que vulguin participar …. nens, pares, mares, avis, tiets….. veïns …, tothom es benvingut/da a la nostre festa!

Només caldrà -i és molt important- que us apunteu a les graelles penjades a les entrades de cada mòdul o envieu un correu electrònic a l’AMPA amb el nombre d’assistents (adults i nens). Cal que ho feu abans del divendres 14 de juny (només 1 inscripció per família).

Compra dels tickets
Dilluns 17 de juny i dimarts 18 de juny: de 9h a 9.30h i de 16.30h a 17h. Dimecres 19 de juny: de 16.30h a 17h.

El dia de la festa no es vendran tickets, així que si voleu participar en la botifarrada és del tot necessari que compreu els tickets abans.

Al menjador dels més petits, podreu adquirir els tiquets que us donaran dret a l’entrepà de botifarra (o mig entrepà per els més menuts), beguda i coca de Sant Joan. Us informem que donat l’estat dels comptes d’aquest exercici, i per agrair a tots els socis la seva col·laboració i esforç durant tot l’any, l’AMPA patrocinarà aquest sopar, subvencionant una part del preu. El preu dels tiquets és de 2 € els nens i 3 € els adults socis de l’AMPA i 2,50 i 4,50, respectivament, per als no socis de l’AMPA.

No hi podeu faltar, us hi esperem!

L’entrada a l’escola el dia de la festa de fi de curs es realitzarà per l’accés del C/ Ferran Junoy, 14 (entrada habitual dels nens).

Els comentaris estan tancats