Festes de Santa Eulàlia 2014

Inici  >>  Notícies  >>  Festes de Santa Eulàlia 2014

Festes de Santa Eulàlia 2014

El febrer 6, 2014, Creat per , A Notícies, By ,,, , Amb 0 Comentaris

La nostra escola col·labora en les Festes de Santa Eulàlia 2014 de Barcelona que se celebraran pels carrers del centre de la ciutat.

Esteu tots convidats!

Trobada de gegantons i bestiari infantil i d’escola
La Trobada de gegantons infantils i d’escola de Catalunya neix l’any 2004 amb la desfilada dels gegantons de les colles membres de la Coordinadora, però a partir d’aquí s’obre a les escoles de la ciutat que tinguin gegantons, capgrossos, bèsties i entremesos festius.

Data: dissabte 8 de febrer de 2014
Horari: 9h
Punt de trobada: Escola La Maquinista. (Sortida en metro L1 Sant Andreu fins a L1 Universitat. Arribada aproximada a les 10h al punt de trobada (Plaça dels Àngels, davant del MACBA).)

Programació:

9.30h .‐ Convocatòria, tant pels que han de treure els gegantons del Pati Manning com pels que venen directament. Reunió de responsables/caps de colla. Repartiment de l’esmorzar i el record de la diada.

10h .‐ Esmorzar i Plantada a la Plaça dels Àngels (MACBA).

11h .‐ Cercavila.

13.30h .‐ Final a la plaça de la Catedral.

Recorregut:

Plaça dels Àngels, Carrer dels Àngels, Pintor Fortuny, Rambla, Ferran, Plaça de Sant Jaume, Carrer de Jaume I, Plaça de l’Àngel, Llibreteria, Veguer, Baixada de Santa Clara, Carrer dels Comtes de Barcelona, Pla de la Seu i Avinguda de la Catedral.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *