Normativa pàrquing bicicletes i patinets

Inici  >>  General  >>  Normativa pàrquing bicicletes i patinets

Normativa pàrquing bicicletes i patinets

El setembre 19, 2019, Creat per , A General, Amb 0 Comentaris

  • L’aparcament està situat dins el recinte escolar a la part exterior i darrere de l’edifici principal. Les bicicletes i els patinets s’han d’aparcar als llocs indicats als cartells i vetllant per no obstaculitzar l’accés d’entrada i sortida.
  • L’aparcament serà d’ús exclusiu per alumnat i treballadors del centre. Els pares i mares del l’alumnat el podran fer servir sempre que romanguin al centre per reunions o altres activitats que requereixin la seva presència. Durant la nit no poden quedar al pàrquing vehicles estacionats.
  • Per qüestions d’autonomia personal, l’alumnat d’educació infantil i cicle inicial haurà d’entrar al pàrquing acompanyat/a d’un adult que els ajudarà a aparcar i/o retirar la bicicleta/patinet. A la sortida cal que primer recolliu l’infant i aneu junts a recollir el vehicle.
  • L’Escola facilita un espai per deixar les bicicletes i/o patinets però no es fa responsable de possibles danys o pèrdues que puguin ocórrer. Els responsables són sempre els propietaris.
  • NO es pot circular amb les bicicletes ni patinets dins del recinte del centre. Per tant, l’alumnat haurà d’anar caminant i sortir per la porta que li correspongui amb el vehicle a la mà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *