Espai Biblioteca

Inici  >>  Espai Biblioteca

Espai Biblioteca

El març 5, 2015, Creat per , Amb Comentaris tancats a Espai Biblioteca

És un lloc on família i escola treballem junts per desenvolupar el gust per la lectura i les bones històries, i pel manteniment del fons de llibres i materials, així com del blog de la Biblioteca.

logo-biblio

Dins de l’horari escolar la Biblioteca es dinamitza a partir d’activitats com: “L’hora del conte” per a educació infantil, el servei de préstec, la Maleta Viatgera, les consultes temàtiques i les sessions de Tallers.

Realitzem comandes a diferents editorials, fem recerca de materials per a la composició de les maletes viatgeres i col·laborem en l’elecció dels contes més adients pel servei de préstec. En aquest espai d’imaginació, les famílies de la comissió animem als nens/es a endinsar-se al meravellós món de la lectura a través dels tallers, i per la diada de Sant Jordi, organitzem l’intercanvi de llibres i contes.

Si teniu ganes de viure, sentir i emocionar-vos amb els llibres, compartint aquesta estona d’aprenentatge amb els vostres fills/es, animeu-vos a assistir als tallers de Conta-contes que realitzem trimestralment.

La Biblioteca romandrà oberta tots els dimarts des de les 16:45 h. fins a les 17:30 h.

Us animem a participar a tots aquells/es que estimeu els llibres i la lectura.

Els comentaris estan tancats