Reclamem la nova escola

Inici  >>  Notícies  >>  Reclamem la nova escola

Reclamem la nova escola

El desembre 21, 2011, Creat per , A Notícies, By ,, , Amb 0 Comentaris

S’acaban les terminis que ens va donar el Regidor del Districte. Al gener serà la jornada de portes obertas i encara no saben que els podrém dir als pares que vindran ni a los que ja forman part de la nostra comunitat educativa.

El 21 de desembre vam fer la nostre concentració, al passeig de Potosí amb República Dominicana. La manifestació es va realitzar a prop de l’espai on hauria d’anar la nostre èscola.

Aquest trimestre ha sigut molt intens i de molta feina. Vàrem iniciar el curs amb l’Assemblea on el Regidor del Districte confirmava les nostres sospites, seguíem sense terreny; però, sortíem d’aquella reunió amb un compromís ferm per part de l’Adeministració de que, abans de finalitzar l’any, tindríem una resposta.

Sempre hem destacat per la nostra lluita i les nostres reivindicacions i com no podia ser menys hem tornat a sortir al carrer, primer suaument, amb concentracions setmanals a la plaça Orfila, però, amb el temps, el nostre neguit ha anat augmentant i poc a poc hem anat fent més soroll.

A vegades dubtem, defallim, però hem de reconèixer que la unió fa la força i que podem dir que tota aquesta experiència ens ha unit i donat força com a AMPA, com a comunitat educativa i que cada curs ens hem anat enfortint més.

El 21 de desembre vam donar un pas més. Vam parlar amb el gerent del Centre Comercial La Maquinista. Les negociacions són lentes però hi ha voluntat per les dues parts de que l’escola es quedi on està. Conèixer això, ens ha de donar confiança i coratge per continuar les nostres reivindicacions.

Llegir més:

Barcelona (min. 1 i 6) [a BTV]

Els comentaris estan tancats