Volem solucions, no barracons

Inici  >>  Notícies  >>  Volem solucions, no barracons

Volem solucions, no barracons

El octubre 24, 2011, Creat per , A Notícies, By ,, , Amb 0 Comentaris

Després de 4 cursos en barracons seguim sense solució per a una ubicació definitiva per a la construcció de la nostra escola.

A l’Assemblea del passat 3 d’octubre el Regidor del Districte, el Sr Raimond Blasi, ens va informar que, tècnicament, no disposem de terreny per a la ubicació de l’escola.

Des de l’Ampa, us comuniquem que seguim amb les tasques de fer-nos sentir i que prepararem reunions i demanarem més explicacions al llarg d’aquest dies d’espera per tal de continuar amb la nostra reivindicació, totalment licita, d’aconseguir un espai definitiu per a poder ser una escola plenament equipada.

Ara fa un dies se us va adreçar una enquesta envers la resposta que creieu més adient en motiu de la visita que vam rebre del regidor en la passada assemblea extraordinaria. En la majoria de les respostes rebudes es va proposar que ens manifestem periòdicament davant de l’ajuntament.

Ara, la qüestió és que hem d’actuar, per tant, quedeu convocats el proper dia 27 d’octubre a les 17:30 a la Plaça Orfila per tal de fer sentir la nostra veu davant l’Ajuntament.
Cartell de la Concentració al Ajuntament

Hi heu de ser!

Els comentaris estan tancats