XIX Trobada de Gegants d’Escoles de Catalunya

Inici  >>  General  >>  XIX Trobada de Gegants d’Escoles de Catalunya

XIX Trobada de Gegants d’Escoles de Catalunya

El maig 10, 2017, Creat per , A General,Notícies, Amb 0 Comentaris

VOLUNTARIS PER LA XIX TROBADA DE GEGANTS D’ESCOLES DE CATALUNYA EL DIUMENGE 28 DE MAIG DE 2017

Bon dia famílies,

Com molts de vosaltres ja sabreu, enguany la XIX Trobada de Gegants d’Escoles de Catalunya té lloc a Sant Andreu el proper 28 de MAIG, i la seva organització corre a càrrec d’una bona pila d’escoles del districte entre les que està la nostra. Cal dir que estem parlant de més de 50 colles i s’espera una assistència de vora els 2000 participants.

Després de mesos de treball de planificació, permisos, etc. arriba el moment de posar-se mans a la feina de veritat. A tal efecte, s’han configurat les següents comissions de treball a les que, si us engresqueu, hi podeu participar.

Comissions:

  • Regals
  • Patrocinadors
  • Comunicació
  • Benvinguda
  • Cercavila i actes
  • Esmorzar
  • Dinar
  • Economia
  • Tallers

Si esteu interessats en participar, ompliu un dels següents formularis, el general o l’específic per alumnes de 5è i 6è de l’escola:
Voluntaris i voluntàries XIX Trobada de Gegants d’Escoles de Catalunya
https://goo.gl/forms/GkOEEfPET7Ebh0rs1
Aquest és un formulari per recollir totes les persones voluntàries de la Trobada de Gegants d’Escola de Catalunya i poder organitzar la feina que cal fer.

Voluntàris i voluntàries de 5è i 6è
https://goo.gl/forms/zsd5Df4NXE8lxhZ82
Aquest és un formulari perquè els alumnes de 5è i 6è que vulgueu ser voluntaris i voluntàries de la XIX Trobada de Gegants d’Escoles de Catalunya. La feina que us volem demanar és ser referents d’una de les colles assistents, des del moment de la rebuda fins el final del Cercavila. Es tracta d’acompanyar-los i d’ajudar-los a resoldre qualsevol dubte que puguin tenir.
Si és possible us volem posar 2 o 3 alumnes amb cada colla perquè aneu junts i us ho passeu millor. Convenceu els vostres amics, amigues, companys i companyes perquè s’apuntin a fer de voluntaris i voluntàries. Serà un record per tota la vida!!!

Podeu trobar més informació sobre l’esdeveniment a http://tgec2017.blogspot.com/.

Vinga animeu-vos….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *