Activitats i Serveis

Inici  >>  Activitats i Serveis

Activitats i Serveis

Servei d’Acollida Matinal i Ludoteca Tarda

A l’escola s’organitza servei d’acollida matinal de 7:45 a 9:00 i de ludoteca de tarda de 16:30 a 17:30 durant tot el curs escolar. Es pot fer ús d’aquest servei de manera fixa (alguns dies fixos a la setmana) o bé de manera puntual. Durant aquesta estona els nens poden esmorzar/berenar, i un cop acabat es fan activitats al pati (depenent del dia i les condicions atmosfèriques) o bé activitats relaxades a l’aula. Les activitats que s’ofereixen són contes, jocs de taula, jocs populars o ludoteca. A l’acollida, a les 9:00 els monitors fan l’entrega dels alumnes als mestres, i a la tarda els recullen directament a la sortida de classe.

Full d’inscripció a l’acollida matinal i a la ludoteca de la tarda És una activitat gestionada per l’AFA, cal omplir el full d’inscripció i el mandat SEPA per la domiciliació. Cal deixar els formularis signats a la bústia de l’AFA o a la Laia Luna, de l’equip de coordinació de lleure de l’escola.

Activitats Extraescolars

Des de la comissió d’activitats extraescolars organitzem una sèrie d’activitats que tenen lloc a les instal.lacions de l’escola en horari extraescolar. Trobareu al blog d’Extraescolars informació de les mateixes (horaris, preus etc…) i els fulls d’inscripció. Si necessiteu mes informació no dubteu en contactar amb extraescolars@escolalamaquinista.cat i us respondrem el més aviat possible.

Espai Migdia

c_menjador

L’escola organitza servei de menjador escolar. Per més informació consulta el blog de l’Espai Migdia

Activitats per a pares i mares

EXTRAESCOLAR CrossFit
DESCRIPCIÓ No et preocupis pel teu estat de forma, és un esport assequible per qualsevol. Bon ambient per desconnectar de la rutina
HORARI Dilluns 20h a 21h Dijous 20h a 21h
PREUS 1 dia/setmana 18 euros 2 dies/setmana 30 euros
PLACES LLLLIURES Places Lliures Places Lliures
CONTACTE extraescolars.adults@escolalamaquinista.cat
EXTRAESCOLAR Zumba
DESCRIPCIÓ Fes esport ballant i passant-ho bé amb coreografies noves cada setmana.
HORARI Dilluns 21h a 22h Dijous 21h a 22h
PREUS 1 dia/setmana 18 euros 2 dies/setmana 30 euros
PLACES LLLLIURES Dilluns 1 places lliures Dijous 2 places lliures
CONTACTE zumba@escolalamaquinista.cat
EXTRAESCOLAR Pilates
DESCRIPCIÓ Fem una feina corporal on treballem tot el cos i ens ajuda a enfortir tota la musculatura de manera integral, a millorar la nostra posició corporal i també dediquem un petit espai als estiraments i la relaxació. Bona relació i bon clima que ens fan gaudir d’aquesta estona de salut per a nosaltres.
HORARI Dimarts 20h a 21h Dimecres 19:30h a 20:30h Dijous de 19:45h a 20:45h
PREUS 1 dia/setmana 18 euros
PLACES LLLLIURES Dimarts 2 places lliures Dimecres 2 places lliures Dijous 4 places lliures
CONTACTE pilates@escolalamaquinista.cat

Documents

Fulls Informatius