Festa Fi de Curs

Inici  >>  General  >>  Festa Fi de Curs

Festa Fi de Curs

El maig 22, 2017, Creat per , A General,Notícies, Amb 1 Comentari
Benvolgudes families!
Ja s’apropa el final d’una etapa i amb ella la nostra esperada FESTA DE FI DE CURS on aquest any tots sou els protagonistes! El proper dimecres 21 de juny, esteu tots convidats a participar al super concurs de l’any “GOT TALENT MAQUINISTA”.
La festa començarà a les 18:30h i per anar agafant forces gaudirem de la nostra popular butifarrada i barra oberta fins al final! També hi haurà música per tothom i un munt de sorpreses més, us esperem a tots i totes! Animeu-vos a participar! ÉS LA FESTA DE TOTS!”

A continuació us expliquem les bases del concurs GOT TALENT MAQUINISTA:
– Caldrà participar amb grups formats per pares, mares, avis, àvies, nens, nenes i mestres. Poden ser grups mixtes o bé tant sols grups formats per adults o nens.
– No hi ha límit d’edat ni de participants per grup
– Per actuar cadrà escollir una cançó i preparar-se un playback amb coreografia, vestuari….
– Es valorarà l’originalitat, el vestuari, la posada en escena…
– Tindrem un fantàstic jurat i també el nostre públic que mitjançant unes targetes (verdes i vermelles) participaran en la votació de les diferents actuacions.
– Cal inscriure’s abans del 9 de Juny. Podeu fer-ho via mail a festes@escolalamaquinista.cat o bé deixant la papereta que us hem posat a les agendes a la bústia de l’AMPA.
– En funció de la participació que tinguem, ja us informarem de la durada de l’actuació, que segurament no passarà dels 2 minuts per cada grup.
– En la inscripció cal que hi  poseu:
  • NOM DEL GRUP
  • NOMBRE DE PARTICIPANTS I EDATS
  • CANÇÓ ESCOLLIDA (ens aniria molt bé que ens la poguessiu facilitar per evitar problemes en el cas que hi hagi diverses versions de la cançó, i que ja estigués tallada sobre els 2 minuts de duració)
  • CONTACTE DEL GRUP (una adreça de correu i un telèfon de contacte)

1 Comentari fins ara:

  1. Ana ha dit:

    Genial!! Seguro que será súper divertido.. gracias por la iniciativa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *