Grup de consum ecològic

Inici  >>  Notícies  >>  Grup de consum ecològic

Grup de consum ecològic

El octubre 22, 2011, Creat per , A Notícies, By , , Amb 0 Comentaris

Aquest serà el segon curs que funciona el grup de consum ecològic de l’escola i volem comentar-vos que el grup està obert a noves incorporacions de famílies interessades.

Jaume Olivé es l’agricultor que ens porta els aliments ecològics i que viu i treballa al Papiol:
Web de Jaume Olivé (Vinya de Can Font)

Jaume treballa al costat del seu fill i la seva dona en una explotació agrària ecològica certificada pel CCPAE. Jaume forma part d’un grup de sis agricultors ecològics que han decidit associar-se en un grup local anomenat Rebrot Pagès amb l’objectiu d’ajudar-se i col·laborar per poder oferir major varietat de productes als seus clients.

Jaume va prendre les regnes de l’explotació agrària que portava el seu pare i que es dedicava gairebé exclusivament a l’oliva arbequina. Jaume va donar el gir a l’ecològic i a poc a poc ha anat diversificant la seva producció. Actualment ofereix productes d’horta segons temporada, fruita (cireres, figues, melons i síndries) i ous. Els productes que no obté de la seva explotació els aconsegueix dels agricultors del grup local o d’altres productors ecològics: cítrics de la cooperativa Aigua Clara de València, pastanagues d’un productor de l’Empordà,etc.

Jaume ofereix una cistella el contingut de la qual determinarà ell mateix setmanalment segons les indicacions que hagi decidit el Grup de Consum. Els productes seran sempre de temporada, respectant els cicles estacionals de l’agricultura.

Si esteu interessats envieu un correu a grupdeconsum@hotmail.es i us explicarem el funcionament del grup.

Els comentaris estan tancats